Semesteret i bilder:

Fikk du med deg disse hendelsene på NTNU?

Se 20 bilder som oppsummerer vårsemesteret i UAs spalter.
Da ansatte og studenter kom tilbake til NTNU etter nyttår var nye skilt på plass ved en rekke av bygningene som ble en en del av NTNU ved årsskiftet.

Da ansatte og studenter kom tilbake til NTNU etter nyttår var nye skilt på plass ved en rekke av bygningene som ble en en del av NTNU ved årsskiftet.

Sannhetens øyeblikk. Prorektor Johan Hustad sikrer seg bildebevis fra NTNU i Ålesund. (Foto: Solveiog Mikkelsen)

Sannhetens øyeblikk. Prorektor Johan Hustad sikrer seg bildebevis fra NTNU i Ålesund. Foto: Solveiog Mikkelsen

Fusjonen ble markert med en felles tv-sending fra Trondheim, Gjøvik og Ålesund. Her pudres NTNU-rektor Gunnar Bovim før han skal på lufta. (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Fusjonen ble markert med en felles tv-sending fra Trondheim, Gjøvik og Ålesund. Her pudres NTNU-rektor Gunnar Bovim før han skal på lufta. Foto: KRISTOFFER FURBERG

Samsendingen fra Handelshøyskolen ble filmet i det store fellesarealet Vrimla.

Samsendingen fra Handelshøyskolen ble filmet i det store fellesarealet Vrimla.

Den enorme fusjonskaka ble foreviget før noen fikk satt kakespaden i den. (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Den enorme fusjonskaka ble foreviget før noen fikk satt kakespaden i den. Foto: KRISTOFFER FURBERG

Flyktninger med akademisk bakgrunn får tilbud om språkopplæring på Dragvoll til høsten. Institutt for språk og litteratur planlegger å øke kapasiteten på språkkurset «Norsk for utlendinger» med inntil hundre plasser, skrev UA 25. januar. (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Flyktninger med akademisk bakgrunn får tilbud om språkopplæring på Dragvoll til høsten. Institutt for språk og litteratur planlegger å øke kapasiteten på språkkurset «Norsk for utlendinger» med inntil hundre plasser, skrev UA 25. januar. Foto: KRISTOFFER FURBERG

Dekan Marit Reitan var under kraftig kritikk fra eget fakultet i debatten om nyorganisering av SVT-fakultetet i januar. (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Dekan Marit Reitan var under kraftig kritikk fra eget fakultet i debatten om nyorganisering av SVT-fakultetet i januar. Foto: KRISTOFFER FURBERG

Jan Egeland i Flyktninghjelpen fikk et par solgrillebriller fra selskapet bak solgrillen som skal kunne brukes til matlaging på steder uten strøm. Dette var et av flere innovasjonsprosjekter fra NTNU som ble presentert under folkemøtet om flyktningkrisen 28. januar. (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Jan Egeland i Flyktninghjelpen fikk et par solgrillebriller fra selskapet bak solgrillen som skal kunne brukes til matlaging på steder uten strøm. Dette var et av flere innovasjonsprosjekter fra NTNU som ble presentert under folkemøtet om flyktningkrisen 28. januar. Foto: KRISTOFFER FURBERG

NTNU-rektor Gunnar Bovim presenterte sin tilrådning til ny fakultetsstruktur for NTNU på styremøtet 15. februar. (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

NTNU-rektor Gunnar Bovim presenterte sin tilrådning til ny fakultetsstruktur for NTNU på styremøtet 15. februar. Foto: KRISTOFFER FURBERG

Hilde Maria Haualad er Norges første døve med doktorgrad. Her får hun applaus på norsk tegnspråk, etter å ha holdt foredrag for andreklassinger ved Tegnspråk- og tolkeutdanningen i februar. Til høyre er førsteamanuensis Eli Raanes. (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Hilde Maria Haualad er Norges første døve med doktorgrad. Her får hun applaus på norsk tegnspråk, etter å ha holdt foredrag for andreklassinger ved Tegnspråk- og tolkeutdanningen i februar. Til høyre er førsteamanuensis Eli Raanes. Foto: KRISTOFFER FURBERG

Weronika Wrzos-Kaminska fra Nadderud videregående skole gikk helt til topps i Abelkonkurransen på NTNU 1. mars. Kun to ganger tidligere har en kvinnelig deltaker vunnet matematikkonkurransen.

Weronika Wrzos-Kaminska fra Nadderud videregående skole gikk helt til topps i Abelkonkurransen på NTNU 1. mars. Kun to ganger tidligere har en kvinnelig deltaker vunnet matematikkonkurransen.

Fiskeriminister Per Sandberg brukte ikke lang tid i sin nye ministerpost til å havne i klinsj med forskere. Her er han på NTNU-besøk i mars. (Foto: Tore Oksholen)

Fiskeriminister Per Sandberg brukte ikke lang tid i sin nye ministerpost til å havne i klinsj med forskere. Her er han på NTNU-besøk i mars. Foto: Tore Oksholen

Aksel Tjora er en av de mest synlige NTNU-forskerne i mediebildet. I mars kritiserte han NTNU-ledelsen for å latterliggjøre hans systemkritikk etter å ha tatt opp det han oppfatter som problematisk prioriteringsstrategi ved NTNUs Toppforsk-tildelinger. (Foto: Kristoffer Furberg)

Aksel Tjora er en av de mest synlige NTNU-forskerne i mediebildet. I mars kritiserte han NTNU-ledelsen for å latterliggjøre hans systemkritikk etter å ha tatt opp det han oppfatter som problematisk prioriteringsstrategi ved NTNUs Toppforsk-tildelinger. Foto: Kristoffer Furberg

Fusjonskafé på Handelshøyskolen 1. april 2016. Olav Bolland var blant talerne. I løpet av vårsemesteret har det blitt arrangert fusjonskafé fire ganger med hensikt i å informere ansatte om fusjonsprosessen. (Foto: Tore Oksholen.)

Fusjonskafé på Handelshøyskolen 1. april 2016. Olav Bolland var blant talerne. I løpet av vårsemesteret har det blitt arrangert fusjonskafé fire ganger med hensikt i å informere ansatte om fusjonsprosessen. Foto: Tore Oksholen.

Studentene ved Institutt for matteknologi er blant de mest fornøyde i landet, ifølge Studiebarometeret. Her sjekker studentene Mai Le og Tina Berg kvaliteten på et laksestykke i en av labene på Institutt for matteknologi. Sammen med tett oppfølging fra lærerne er mye praksis i studiet hovedårsakene til at de trives svært godt. (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Studentene ved Institutt for matteknologi er blant de mest fornøyde i landet, ifølge Studiebarometeret. Her sjekker studentene Mai Le og Tina Berg kvaliteten på et laksestykke i en av labene på Institutt for matteknologi. Sammen med tett oppfølging fra lærerne er mye praksis i studiet hovedårsakene til at de trives svært godt. Foto: KRISTOFFER FURBERG

Gunnar Bovim på vei til jobb i treningsdress: Noen ganger drar han hjem i arbeidsantrekk, Et prosaisk problem blir ofte at treningsdressene hoper seg opp på kontoret mens jobbdressene hoper seg opp hjemme. UA lagde podcast med Bovim på vei til jobb i mai. (Foto: Tore Oksholen)

Gunnar Bovim på vei til jobb i treningsdress: Noen ganger drar han hjem i arbeidsantrekk, Et prosaisk problem blir ofte at treningsdressene hoper seg opp på kontoret mens jobbdressene hoper seg opp hjemme. UA lagde podcast med Bovim på vei til jobb i mai. Foto: Tore Oksholen

NTNUs superdatamaskin Vilje er blitt fem år gammel, og må vike plass for ny teknologi. Til neste år skal en langt kraftigere maskin ta Viljes plass, og NTNU får nasjonalt ansvar med den nye superdatamaskinen. (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

NTNUs superdatamaskin Vilje er blitt fem år gammel, og må vike plass for ny teknologi. Til neste år skal en langt kraftigere maskin ta Viljes plass, og NTNU får nasjonalt ansvar med den nye superdatamaskinen. Foto: KRISTOFFER FURBERG

Årets NTNU-racerbil heter Gnist. Her er bilen delvis demontert i verkstedet ved Lerkendal. Teknisk leder Eirik Johannes Larsen (t.v.) og sjåfør og kommunikasjonsansvarlig Paul Minh Hoang Hyunh i Revolve har ambisjoner om å kjempe i teten i sommerens Formula student-konkurranser (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Årets NTNU-racerbil heter Gnist. Her er bilen delvis demontert i verkstedet ved Lerkendal. Teknisk leder Eirik Johannes Larsen (t.v.) og sjåfør og kommunikasjonsansvarlig Paul Minh Hoang Hyunh i Revolve har ambisjoner om å kjempe i teten i sommerens Formula student-konkurranser Foto: KRISTOFFER FURBERG

2000 NTNU-ansatte festet på Samfundet fredag 3. juni. DeLillos fylte Storsalen. (Foto: Stein Mortensholm/NTNU)

2000 NTNU-ansatte festet på Samfundet fredag 3. juni. DeLillos fylte Storsalen. Foto: Stein Mortensholm/NTNU

God arbeidsteknikk må til for å unngå smerter i muskler og ledd. I staten av juni var noen av NTNUs renholdere i gymsalen i Idrettsbygget på Gløshaugen for å trene på riktig moppeteknikk. (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

God arbeidsteknikk må til for å unngå smerter i muskler og ledd. I staten av juni var noen av NTNUs renholdere i gymsalen i Idrettsbygget på Gløshaugen for å trene på riktig moppeteknikk. Foto: KRISTOFFER FURBERG

1 / 20
UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Kontaktkonferansen 2018:

Utvalg skal se på hvordan samfunnets behov for utdanning skal bli ivaretatt

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen opplyste tirsdag at han vil nedsette et utvalg som skal ta for seg dimensjoneringen av høyere utdanning.

NTNU i Gjøvik preget av drapssak

Politiet bekrefter at det var NTNU-student Janne Jemtland som ble funnet død i Glomma lørdag. Saken preger ansatte og studenter ved NTNU i Gjøvik.

Kontaktkonferansen:

Toppene i UH-sektoren møter Torbjørn Røe Isaksen

«Universitet og høgskoler inn i framtida« er tema når kunnskapsministeren i dag inviterer til sin årlige samling.

Gledestårer etter at AP snur om lærerkrav

– Det rimer dårlig med Aps tradisjoner om at folk som har vært i arbeid i mange år, plutselig ikke er gode nok, at erfaring ikke skal telle, sier stortingsrepresentant Torstein Tvedt Solberg