NTNU ble til NTH

Skøyerfanter gjorde om NTNU-bokstavene til NTH.
Noen har åpenbart gjort seg flid i å lage en

Noen har åpenbart gjort seg flid i å lage en "H" i riktige proposjoner, men lakkeringsjobben kunne kanskje vært bedre. Foto: KRISTOFFER FURBERG

I forbindelse med immatrikuleringen i høst fikk NTNU laget store NTNU-bokstaver til en selfie-stand på Gløshaugen. Etter immatrikuleringen har bokstavene prydet gresplena foran Hovedbygningen.

Mandag morgen var det imidlertid et noe annet syn som møtte studenter og ansatte. NTNU var nemlig byttet ut med NTH.

NTH var, som de fleste på Gløshaugen vet, én av forgjengerne til NTNU.

- Jeg må bare smile av dette. Det er ikke noe å hisse seg opp over. I gamledager var folk stolte av NTH, så dette må vi bare ta med humor, sier kommunikasjonssjef Christian Fossen ved NTNU.

Litt etter klokken 10 mandag formiddag var ansatte i kommunikasjonsavdelingen ute og endret bokstavplasseringen, slik at NTNU gjenoppsto.

Bokstavene NTNU fikk laget til immatrikuleringen besto av to elementer med henholdsvis "NT" og "NU". "NU"-delen var byttet ut med en "H" mandag morgen. Hvem som står bak er ikke kjent, men vedkommende hadde nok til hensikt å ha det morsomt, ikke vandalisere. Siste del av NTNU-bokstavene var nemlig ikke vanskeligere å finne igjen enn at de sto et par meter unna i buskene.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Kontaktkonferansen 2018:

Utvalg skal se på hvordan samfunnets behov for utdanning skal bli ivaretatt

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen opplyste tirsdag at han vil nedsette et utvalg som skal ta for seg dimensjoneringen av høyere utdanning.

NTNU i Gjøvik preget av drapssak

Politiet bekrefter at det var NTNU-student Janne Jemtland som ble funnet død i Glomma lørdag. Saken preger ansatte og studenter ved NTNU i Gjøvik.

Kontaktkonferansen:

Toppene i UH-sektoren møter Torbjørn Røe Isaksen

«Universitet og høgskoler inn i framtida« er tema når kunnskapsministeren i dag inviterer til sin årlige samling.

Gledestårer etter at AP snur om lærerkrav

– Det rimer dårlig med Aps tradisjoner om at folk som har vært i arbeid i mange år, plutselig ikke er gode nok, at erfaring ikke skal telle, sier stortingsrepresentant Torstein Tvedt Solberg