Høgskoleringen:

Mandag stengte veien for gjennomkjøring - åpner først igjen om halvannet år

Høgskoleringen stenger for gjennomkjøring med bil frem til desember 2018.
Høgskoleringen, her sett fra krysset hvor Christian Fredriks gate blir Eidsvolls gate, vil være stengt for gjennomkjøring med bil i halvannet år. Høgskoleringen stengt
(Foto: Espen Halvorsen Bjørgan)

Høgskoleringen, her sett fra krysset hvor Christian Fredriks gate blir Eidsvolls gate, vil være stengt for gjennomkjøring med bil i halvannet år. Høgskoleringen stengt Foto: Espen Halvorsen Bjørgan

Fra og med mandag 3.juli er Høgskoleringen stengt for gjennomkjøring med bil mellom Perleporten og Christian Fredriks gate.

Årsaken er at Miljøpakken bygger kollektivfelt, holdeplass for superbuss og sykkelvei med fortau. Arbeidet skal være ferdig i desember 2018.

Følg Universitetsavisa på Facebook og Twitter.

LES OGSÅ: 6600 biler kjører gjennom Høgskoleringen hver dag

I en melding lagt ut på Innsida skriver NTNU at Hans Osnes veg og Høgskoleveien blir adkomst til Gløshaugen fra sør og nord. Denne omleggingen vil bli skiltet både for bil, sykkel og fotgjengere.

Ifølge NTNU vil det være tilgang til parkeringsplassene gjennom hele anleggsperioden.

Bussene som normalt kjører Høgskoleringen vil i sommer kjøre via Lerkendal før de i midten av august er tilbake i Høgskoleringen.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Dekanmøtet orientert om mulig HiMolde-samarbeid

Det jobbes for utvikle en samarbeidsavtale mellom NTNU og Høgskolen i Molde.

Håkon Åmdal ble beste student, men en forsker er nok gått tapt

I fjor ble han beste avgangsstudent på NTNU, med en master som avslørte et eksepsjonelt talent for forskning. Men dataingeniør Håkon Åmdal liker bedre å utvikle ting enn å skrive artikler.

Åm på en fredag:

«Bare vær glad du kom deg unna i tide!»

Denne ukas gjestekommentator fikk aldri fullført doktorgraden. Han funderer på om det kanskje var det beste som kunne hendt ham.  

Alt teller, men på ulike måter

«Forskning vs. formidling» er en kunstig motsetning.