Høgskoleringen:

Mandag stengte veien for gjennomkjøring - åpner først igjen om halvannet år

Høgskoleringen stenger for gjennomkjøring med bil frem til desember 2018.
Høgskoleringen, her sett fra krysset hvor Christian Fredriks gate blir Eidsvolls gate, vil være stengt for gjennomkjøring med bil i halvannet år. Høgskoleringen stengt
(Foto: Espen Halvorsen Bjørgan)

Høgskoleringen, her sett fra krysset hvor Christian Fredriks gate blir Eidsvolls gate, vil være stengt for gjennomkjøring med bil i halvannet år. Høgskoleringen stengt Foto: Espen Halvorsen Bjørgan

Fra og med mandag 3.juli er Høgskoleringen stengt for gjennomkjøring med bil mellom Perleporten og Christian Fredriks gate.

Årsaken er at Miljøpakken bygger kollektivfelt, holdeplass for superbuss og sykkelvei med fortau. Arbeidet skal være ferdig i desember 2018.

Følg Universitetsavisa på Facebook og Twitter.

LES OGSÅ: 6600 biler kjører gjennom Høgskoleringen hver dag

I en melding lagt ut på Innsida skriver NTNU at Hans Osnes veg og Høgskoleveien blir adkomst til Gløshaugen fra sør og nord. Denne omleggingen vil bli skiltet både for bil, sykkel og fotgjengere.

Ifølge NTNU vil det være tilgang til parkeringsplassene gjennom hele anleggsperioden.

Bussene som normalt kjører Høgskoleringen vil i sommer kjøre via Lerkendal før de i midten av august er tilbake i Høgskoleringen.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Ny studentleder:

- Når en har vært et sted en stund, merker en jo at mye kan forbedres

Den nye studentlederen tok et år på folkehøyskole fordi foreldrene anbefalte det, og ble med i Studenttinget fordi forbildet hans spurte om han ville.

Gjesteskribenten:

Likestilling må til for å fremme omstilling

«Skal vi få de best egnede hodene og hendene inn i disse nøkkelområdene for Norge nytter det ikke å rekruttere bare fra halve befolkningen», skriver UAs gjestekommentator Tord Lien.

Intelligente nettverk kan bli farlige for oss

Nå blir datamaskinene smartere enn menneskene. Det er ikke nødvendigvis godt nytt for oss, sier NTNU-professor Keith Downing.

AP konfronterte statsråden om nedgangen i fattige studenter

- Er det en villet politikk fra regjeringen at det kommer færre studenter til Norge fra Afrika? spurte Arbeiderpartiets Nina Sandberg i Stortingets spørretime.