Lørdag stenger NTNU deler av IT-systemet

Årsaken er at lagringssystemet skal oppgrades.

Lørdag 9. september stenger NTNU tilgangen til flere av sine IT-tjenester klokken 10.00.

Årsaken er at NTNU skal oppgradere sine lagringsløsninger, ifølge en melding lagt ut på Innsida.

Tjenestene som stenges er hjemmeområder for studenter, websider for ansatte og studenter (folk.ntnu.no), websider for organisasjoner (org.ntnu.no), skjematjenesten, bloggtjenesten, filområder i kundesenteret og webhoteller driftet av IT-avdelingen.

Systemene skal etter planen være oppe igjen lørdag kveld.

Følg UA på  FacebookTwitter  og  Instagram.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Vil øke semesteravgiften med 140 kroner i året

Studentsamskipnaden i Gjøvik, Ålesund og Trondheim, Sit, vil øke semesteravgiften fra 510 til 580 kroner. Årsaken er økt satsing på blant annet studentfrivillighet.

Høytid for prokrastinering:

Sju råd til studenter som utsetter viktige gjøremål

Det er eksamenstid for hundretusenvis av studenter, og mange kjenner nok et snev av utsettelsesatferd. Når denne blir kronisk heter det prokrastinering, og kan gjøre eksamenlesing og oppgaveskriving unødig vanskelig.

Gjesteskribent Hilde Opoku:

Fra SMART teknologi til smartere medmennesker?

Med årets statsbudsjett innfører Ghana flere skattereformer som har til hensikt å forflytte skattebyrden fra de som har minst, stimulere til forretningsoppstart for unge entreprenører samt andre mekanismer vi er vant med fra den norske velferdsstaten.

Hva er en medforfatter?

Professor i medisinsk statistikk Stian Lydersen (NTNU) vil ikke ta ansvar for de artiklene han er medforfatter på. Det ansvaret er han pålagt i følge Vancouver-retningslinjene.