Full utrykning etter gassalarm på Gløshaugen

Nødetatene rykket ut til Gløshaugen, men brannvesenet fikk ingen utslag på sine måleinstrumenter.
Politi, brannvesen og helsepersonell rykket ut til stedet.
(Foto: Espen Halvorsen Bjørgan)

Politi, brannvesen og helsepersonell rykket ut til stedet. Foto: Espen Halvorsen Bjørgan

«Nødetatene rykker ut til utløst gassalarm - brannvesnet avklarer evt evakuering. Mere kommer», skrev Politiet i Trøndelag på Twitter i 10.15-tiden.

Politi, brannvesen og helsepersonell rykket ut til Høgskoleringen ovenfor Dødens dal. Ved Geologibygget i Høgskoleringen 6 sto det to politibiler, to ambulanser og en bil fra legevakten. På andre siden av gata holder Metallurgi, Berg og Oppredning/gruvedrift til.

Politiet meldte i 10.30-tiden at brannvesenet jobbet med å få oversikt over situasjonen. Litt før klokken 11 avsluttet de arbeidet på stedet. Ifølge politiet var det ingen utslag på brannvesenets måleinstrumenter.

-  Vi fikk melding om en ganske alvorlig lekkasje her, men når vi kommer hit så er det ingenting som indikerer det. Det er folk som rapporterer om lukt og vi har vært inne med røykdykkere og sjekket. Vi har vært inne på et kjemikalielager for å se om det har vært en lekkasje, men det har det ikke. Vi finner ingen årsak til at det har vært lukt her, sier fagleder i Trøndelag brann- og redningstjeneste, Trond Fjeldsæter til adressa.no.


UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Gjestekommentaren:

«Typisk norsk»? Ikke veldig interessant.

«Selv om kulturarven er internasjonal, er det et nasjonalt ansvar å forvalte den», skriver Margrethe C. Stang i denne kommentaren, hvor hun foretar en grenseoppgang mellom historiebegeistring og politisk nasjonalisme.

Øystein R. Skjælaaen tok doktorgrad på pub:

Han leverte i barnehagen og gikk direkte på puben

Øystein Rudningen Skjælaaen tror han har norgesrekord i antall timer tilbrakt på pub under doktorgradsarbeidet. Den ferske sosiologiavhandlingen utforsker fellesskapet som oppstår blant dem som bestiller dagens første halvliter i grålysningen.

Studentleder i Bergen melder seg på lederkampen i NSO

Studentleder i Bergen, Håkon Randgaard Mikalsen, melder seg på i kampen om å få lede Norges studenter. Med det er han den fjerde lederkandidaten.

Unge forskerhelter hedres med ny pris:

Vil bruke pengene på å la andre unge lovende forske

Terje Lohndal, Øivind Wilhelmsen og Kyrre Eeg Emblem trekkes fram som forskerhelter av Forskningsrådet.