Full utrykning etter gassalarm på Gløshaugen

Nødetatene rykket ut til Gløshaugen, men brannvesenet fikk ingen utslag på sine måleinstrumenter.
Politi, brannvesen og helsepersonell rykket ut til stedet.
(Foto: Espen Halvorsen Bjørgan)

Politi, brannvesen og helsepersonell rykket ut til stedet. Foto: Espen Halvorsen Bjørgan

«Nødetatene rykker ut til utløst gassalarm - brannvesnet avklarer evt evakuering. Mere kommer», skrev Politiet i Trøndelag på Twitter i 10.15-tiden.

Politi, brannvesen og helsepersonell rykket ut til Høgskoleringen ovenfor Dødens dal. Ved Geologibygget i Høgskoleringen 6 sto det to politibiler, to ambulanser og en bil fra legevakten. På andre siden av gata holder Metallurgi, Berg og Oppredning/gruvedrift til.

Politiet meldte i 10.30-tiden at brannvesenet jobbet med å få oversikt over situasjonen. Litt før klokken 11 avsluttet de arbeidet på stedet. Ifølge politiet var det ingen utslag på brannvesenets måleinstrumenter.

-  Vi fikk melding om en ganske alvorlig lekkasje her, men når vi kommer hit så er det ingenting som indikerer det. Det er folk som rapporterer om lukt og vi har vært inne med røykdykkere og sjekket. Vi har vært inne på et kjemikalielager for å se om det har vært en lekkasje, men det har det ikke. Vi finner ingen årsak til at det har vært lukt her, sier fagleder i Trøndelag brann- og redningstjeneste, Trond Fjeldsæter til adressa.no.


UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Tapte søksmålet mot NTNU

Hilde Skeie saksøkte NTNU etter å ha blitt tvunget ut av lederjobben ved Internasjonal seksjon. NTNU ble frifunnet av Sør-Trøndelag tingrett.

Sprik i sensur og karakterer:

Tøffe krav til opptak kan gi tøffere sensur

Når sensorer ved NTNU Handelshøyskolen setter karakterer på egne studenter synes de å være strengere enn kolleger ved andre læresteder. En forklaring kan være høye opptakskrav.

Én NTNU-forsker blant de fjorten nye i akademi for yngre forskere

Akademiet for yngre forskere har plukket ut 14 nye medlemmer. Guro Busterud fra NTNU er en av dem.

Erfaringer etter en måneds kamp mellom de ulike bærekraftsmålene

NTNU er interessert, her er det forståelse for at Afrika er det neste viktige kontinentet, skriver er vår gjestekommentator, som har permisjon fra varaordførerjobben i Trondheim for å jobbe med bærekraft for regjeringen i Ghana.