Uka farget Hovedbygningen rød

Gløshaugens stasbygg skinte i rødt da Uka 17 ble åpnet onsdag kveld.
Hovedbygningen solte seg i rødlyset da Uka åpnet.
(Foto: Espen Halvorsen Bjørgan)

Hovedbygningen solte seg i rødlyset da Uka åpnet. Foto: Espen Halvorsen Bjørgan

I går kveld var det offisiell åpning av 100-årsjubilanten Uka med promenadekonserten i Dødens dal som har vært tradisjon siden 1991, og påfølgende åpningsfest på Samfundet der årets Ukenavn, Ta-De-Du!, ble offentliggjort.

Noen steinkast unna promenadekonserten småløp dress- og kjolekledde mennesker opp Høyskoleveien med paraplyer og regnjakker for å få med seg festen, uten å få ødelagt finstasen. Samtidig kom det stadig nye biler kjørende som slapp av enda flere med finstasen på.

Men menneskene på vei til promenadekonsert var ikke de eneste som hadde pyntet seg. Også Hovedbygningen, selve symbolet for NTNU, hadde fått på seg finstasen der den badet i rødt lys som et monument over vitenskap, sosialt samvær og god gammeldags norsk grøftefyll.

LES OGSÅ: Økonomisk trøbbel ga startskuddet for Uka

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Tapte søksmålet mot NTNU

Hilde Skeie saksøkte NTNU etter å ha blitt tvunget ut av lederjobben ved Internasjonal seksjon. NTNU ble frifunnet av Sør-Trøndelag tingrett.

Sprik i sensur og karakterer:

Tøffe krav til opptak kan gi tøffere sensur

Når sensorer ved NTNU Handelshøyskolen setter karakterer på egne studenter synes de å være strengere enn kolleger ved andre læresteder. En forklaring kan være høye opptakskrav.

Én NTNU-forsker blant de fjorten nye i akademi for yngre forskere

Akademiet for yngre forskere har plukket ut 14 nye medlemmer. Guro Busterud fra NTNU er en av dem.

Erfaringer etter en måneds kamp mellom de ulike bærekraftsmålene

NTNU er interessert, her er det forståelse for at Afrika er det neste viktige kontinentet, skriver er vår gjestekommentator, som har permisjon fra varaordførerjobben i Trondheim for å jobbe med bærekraft for regjeringen i Ghana.