Uka farget Hovedbygningen rød

Gløshaugens stasbygg skinte i rødt da Uka 17 ble åpnet onsdag kveld.
Hovedbygningen solte seg i rødlyset da Uka åpnet.
(Foto: Espen Halvorsen Bjørgan)

Hovedbygningen solte seg i rødlyset da Uka åpnet. Foto: Espen Halvorsen Bjørgan

I går kveld var det offisiell åpning av 100-årsjubilanten Uka med promenadekonserten i Dødens dal som har vært tradisjon siden 1991, og påfølgende åpningsfest på Samfundet der årets Ukenavn, Ta-De-Du!, ble offentliggjort.

Noen steinkast unna promenadekonserten småløp dress- og kjolekledde mennesker opp Høyskoleveien med paraplyer og regnjakker for å få med seg festen, uten å få ødelagt finstasen. Samtidig kom det stadig nye biler kjørende som slapp av enda flere med finstasen på.

Men menneskene på vei til promenadekonsert var ikke de eneste som hadde pyntet seg. Også Hovedbygningen, selve symbolet for NTNU, hadde fått på seg finstasen der den badet i rødt lys som et monument over vitenskap, sosialt samvær og god gammeldags norsk grøftefyll.

LES OGSÅ: Økonomisk trøbbel ga startskuddet for Uka

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Slik forsøker de å stanse bygging i Høyskoleparken

- Vi vil gi trærne i Høyskoleparken en stemme, sier Elisabeth Østgaard i Folkeaksjonen Bevar Høyskoleparken.

Ytring

Norwegian svarer: "Grunnløse påstander"

- Grove påstander uten rot i virkeligheten, svarer Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen på kritikken om at selskapet ikke respekterer grunnprinsipper i norsk arbeidsliv.

Hjelseth vil ikke fly med Norwegian:

«En rammeavtale med Norwegian undergraver norsk arbeidsliv»

Arve Hjelseth får støtte i UAs kommentarfelt for sin personlige boikott av Norwegian, som NTNU har inngått rammeavtale med. Kritikken av Berg-Hansen møter delte reaksjoner.

Ytring:

Berg-Hansen svarer på kritikken

- Den enkelte kan oppleve at friheten begrenses, men man må huske at virksomheten oppnår store besparelser kan brukes til kjernevirksomheten, skriver administrernde direktør Per Arne Villadsen i Berg-Hansen.