I dag er siste dag med fasttelefon ved NTNU

Alle fasttelefonnummer overføres til Skype for Business.
Gjør hva du vil med den, men den kommer ikke til å ringe igjen.
(Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Gjør hva du vil med den, men den kommer ikke til å ringe igjen. Foto: KRISTOFFER FURBERG

«7.november overføres personlige telefonnumre ved NTNU i Trondheim til Skype for Business. Dette skjer fra klokken 15.45» skriver NTNU på sitt intranett.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

LES OGSÅ: NTNU skroter flere tusen fasttelefoner

Rundt 4000 ansatte i Trondheim blir berørt av endringen. Ansatte utenfor Trondheim, samt de som har fasttelefon fra Helse Midt-Norge, berøres ikke av overføringen.

Det betyr at du fra og med i morgen tidlig, eller i ettermiddag avhengig av hvilken vei du flekser, må bruke datamaskinen som telefon. Telefonen du har stående kan du enten kaste som elektronisk avfall, ha stående som museumsgjenstand eller bruke som bokstøtte.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Gjestekommentaren:

«Typisk norsk»? Ikke veldig interessant.

«Selv om kulturarven er internasjonal, er det et nasjonalt ansvar å forvalte den», skriver Margrethe C. Stang i denne kommentaren, hvor hun foretar en grenseoppgang mellom historiebegeistring og politisk nasjonalisme.

Øystein R. Skjælaaen tok doktorgrad på pub:

Han leverte i barnehagen og gikk direkte på puben

Øystein Rudningen Skjælaaen tror han har norgesrekord i antall timer tilbrakt på pub under doktorgradsarbeidet. Den ferske sosiologiavhandlingen utforsker fellesskapet som oppstår blant dem som bestiller dagens første halvliter i grålysningen.

Studentleder i Bergen melder seg på lederkampen i NSO

Studentleder i Bergen, Håkon Randgaard Mikalsen, melder seg på i kampen om å få lede Norges studenter. Med det er han den fjerde lederkandidaten.

Unge forskerhelter hedres med ny pris:

Vil bruke pengene på å la andre unge lovende forske

Terje Lohndal, Øivind Wilhelmsen og Kyrre Eeg Emblem trekkes fram som forskerhelter av Forskningsrådet.