I dag er siste dag med fasttelefon ved NTNU

Alle fasttelefonnummer overføres til Skype for Business.
Gjør hva du vil med den, men den kommer ikke til å ringe igjen.
(Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Gjør hva du vil med den, men den kommer ikke til å ringe igjen. Foto: KRISTOFFER FURBERG

«7.november overføres personlige telefonnumre ved NTNU i Trondheim til Skype for Business. Dette skjer fra klokken 15.45» skriver NTNU på sitt intranett.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

LES OGSÅ: NTNU skroter flere tusen fasttelefoner

Rundt 4000 ansatte i Trondheim blir berørt av endringen. Ansatte utenfor Trondheim, samt de som har fasttelefon fra Helse Midt-Norge, berøres ikke av overføringen.

Det betyr at du fra og med i morgen tidlig, eller i ettermiddag avhengig av hvilken vei du flekser, må bruke datamaskinen som telefon. Telefonen du har stående kan du enten kaste som elektronisk avfall, ha stående som museumsgjenstand eller bruke som bokstøtte.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Vil øke semesteravgiften med 140 kroner i året

Studentsamskipnaden i Gjøvik, Ålesund og Trondheim, Sit, vil øke semesteravgiften fra 510 til 580 kroner. Årsaken er økt satsing på blant annet studentfrivillighet.

Høytid for prokrastinering:

Sju råd til studenter som utsetter viktige gjøremål

Det er eksamenstid for hundretusenvis av studenter, og mange kjenner nok et snev av utsettelsesatferd. Når denne blir kronisk heter det prokrastinering, og kan gjøre eksamenlesing og oppgaveskriving unødig vanskelig.

Gjesteskribent Hilde Opoku:

Fra SMART teknologi til smartere medmennesker?

Med årets statsbudsjett innfører Ghana flere skattereformer som har til hensikt å forflytte skattebyrden fra de som har minst, stimulere til forretningsoppstart for unge entreprenører samt andre mekanismer vi er vant med fra den norske velferdsstaten.

Hva er en medforfatter?

Professor i medisinsk statistikk Stian Lydersen (NTNU) vil ikke ta ansvar for de artiklene han er medforfatter på. Det ansvaret er han pålagt i følge Vancouver-retningslinjene.