NTNUs vitenskapsfestival vil foregå over fire dager i juni 2019

- Det er trist å tenke på at Stephen Hawkings døde i natt, som virtuelt var til stede under Starmus i fjor, sa prorektor Bjarne Foss da han orienterte NTNUs styre om den kommende vitenskapsfestivalen.
Jobber med saken. Prorektor for forskning Bjarne Foss orienterte NTNUs styre om den kommende vitenskapsfestivalen i sommer. NTNU er også i kontakt med kommunen, fylkeskommunen og Kunnskapsdepartementet om arrangementet. Arkiv. (Foto: Espen Halvorsen Bjørgan)

Jobber med saken. Prorektor for forskning Bjarne Foss orienterte NTNUs styre om den kommende vitenskapsfestivalen i sommer. NTNU er også i kontakt med kommunen, fylkeskommunen og Kunnskapsdepartementet om arrangementet. Arkiv. Foto: Espen Halvorsen Bjørgan

Han antydet at det blir fokus på fire populærvitenskapelige tema, som samsvarer med NTNUs egne satsingsområder: Hav, energi, bærekraft og helse.

- Vi skal ha full kontroll, slo han fast, men fortalte at det har vært flere møter med Starmus-organisasjonen og at det blir et visst samarbeid med dem også. NTNU er også i kontakt med kommunen, fylkeskommunen og Kunnskapsdepartementet om arrangementet.

LES OGSÅ: Starmus kommer ikke tilbake, NTNU vil arrangere egen festival

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Gjestekommentaren:

11 grunner til å elske studentene sine

Denne ukas gjestekommentator lurte på om hun skulle skrive en misantropisk kommentar om alt som er feil med dagens studenter. I stedet kom hun på hvorfor hun er så glad i dem.

Venstre vannet ut nikab-forbud

Venstre har endret regjeringens forslag til forbud mot ansiktsdekkende hodeplagg i utdanningsinstitusjoner til kun å gjelde mens undervisning pågår. 

Et grønt konsept kan gi Campus mening

For at valg av løsning for et fremtidig NTNU campus skal gå fra å være en hodepine til en vinn-vinn situasjon for universitetet, byen, folk og fremtiden bør velges et konsept som samler, skriver Bjørn Røe.

Ytring:

Berre eit straumbrot

Gravemaskin kutter elektrisiteten. Kven kan hjelpe? Sei det. Les hjartesukket etter siste straumbrot.