Kritikkverdig behandling

Som vist i UA nylig har Arnulf Kolstad blitt kritikkverdig behandlet. Denne saken har pågått en stund, og personlig har jeg interessert meg i sakens gang.

Som vist i UA nylig har Arnulf Kolstad blitt kritikkverdig behandlet. Denne saken har pågått en stund, og personlig har jeg interessert meg i sakens gang. Det triste med dette som skjer rundt Kolstad og hans benektelse av emeritus- tittelen, er at jeg ikke er overrasket i det hele tatt. Denne slags vondvilje fra både psykologisk fakultet og fra instituttet er tragisk nok velkjent for meg og mine medstudenter. Personlig var jeg i strid med da både fakultetet og instituttet da jeg var student ved NTNU. Jeg ble ikke hørt og jeg ble ignorert, og usannheter var dagligdags fra lederne ved både fakultetet og instituttet.

Jeg håper på en forandring i både kulturen og i styret ved disse to instansene. La første skritt være å innrømme urettferdigheten gitt til Kolstad, og gi han de rettighetene som blir gitt alle andre.

Relaterte artikler

Hva er det med Kolstad?

Den stridbare, nypensjonerte professor Arnulf Kolstad nektes enhver form for akademisk tilknytning til NTNU, og har søkt om opptak som student for å beholde en NTNU-epost. Hva er det ved fyren som gjør ham fortjent til en slik behandling?

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

VG: Iselin Nybø kan bli ny kunnskapsminister

Nybø var nestleder i Stortingets utdanningskomite fram til valget i fjor.

Jenteprosjektet Ada:

9 av 10 søkte seg til NTNU

Hele 89 prosent av dem som gikk i 3.-klasse på videregående skole da de deltok på Teknologicampen i 2015 søkte seg til NTNU. Nå skal Teknologicampen og Jentedagen slås sammen til Teknologiuka.

Sturla Søpstad fikk en idé. Det førte til bonus

For første gang skal NTNU gi de administrativt ansatte bonus. Hovedtillitsvalgt Sturla Søpstad i NTL har lenge jobbet for at dette skulle bli noe av.

Kunst på campus

Landets største fagmiljø for skapende disipliner og kunstfag trenger lokaler, skriver Jørgen Langdalen, leder for Institutt for musikk.