Kritikkverdig behandling

Som vist i UA nylig har Arnulf Kolstad blitt kritikkverdig behandlet. Denne saken har pågått en stund, og personlig har jeg interessert meg i sakens gang.

Som vist i UA nylig har Arnulf Kolstad blitt kritikkverdig behandlet. Denne saken har pågått en stund, og personlig har jeg interessert meg i sakens gang. Det triste med dette som skjer rundt Kolstad og hans benektelse av emeritus- tittelen, er at jeg ikke er overrasket i det hele tatt. Denne slags vondvilje fra både psykologisk fakultet og fra instituttet er tragisk nok velkjent for meg og mine medstudenter. Personlig var jeg i strid med da både fakultetet og instituttet da jeg var student ved NTNU. Jeg ble ikke hørt og jeg ble ignorert, og usannheter var dagligdags fra lederne ved både fakultetet og instituttet.

Jeg håper på en forandring i både kulturen og i styret ved disse to instansene. La første skritt være å innrømme urettferdigheten gitt til Kolstad, og gi han de rettighetene som blir gitt alle andre.

Relaterte artikler

Hva er det med Kolstad?

Den stridbare, nypensjonerte professor Arnulf Kolstad nektes enhver form for akademisk tilknytning til NTNU, og har søkt om opptak som student for å beholde en NTNU-epost. Hva er det ved fyren som gjør ham fortjent til en slik behandling?

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Stakk med Robert Millar-prisen:

Uka ble best på markedsføring

Uka har kapret Robert Millar-prisen for 4. gang, og er igjen best på markedsføring i Trøndelag.

Gjesteskribentene:

Tappet for energi

Jeg er 36 år, men i møtet med alle de store sakene som pågår i forsknings- og universitetspolitikken for tida føler jeg meg eldgammel.

- Campus blir mye større enn 92 000 kvm

- Man må ha i mente at den nye campusen NTNU skal bygge blir vesentlig større enn de 92 000 kvadratmeterne Regjeringen har bevilget penger til, minnet campusgeneral Merete Kvidal om under torsdagens folkemøte med tittel «Kampen om campus».