- 16 mill? NTNU har brukt 300 på Moser alene

Hva mener Gunnar Bovim om statsbudsjettet? Se intevju med NTNU-rektoren her.

Status for landets første blåblåe budsjett: 8 milliarder i skattekutt. 7 milliarder til samferdsel. Forskning og høyere utdanning? 400 millioner, pluss 700 millioner i forskningskontingent til EU.

UA spør Bovim om hva han mener om det - og hva han tenker mest på i dag, én time etter at budsjettet er offentliggjort, og fire timer før han inviterer til åpent NTNU-hus for å feire nobelprisvinnerne.

- At regjeringen bevilger 16 millioner til eliteforskere ved NTNU, er vel og bra. Så vil jeg få minne om at NTNU har brukt 300 millioner alene på Moser & Moser, sier Gunnar Bovim.

Se videointervjuet øverst i saken.

LES OGSÅ BOVIMS KOMMENTAR: Kvalitet koster

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

NTNU samarbeider med Flyktninghjelpen:

Lager hub for entreprenører i Kenyas største flyktningleir

Entreprenører og arkitekter fra NTNU jobber sammen med Flyktninghjelpen for å lage et knutepunkt for entreprenørskap i Kenyas største flyktningleir.

Badekarpadlingen:

Øker beredskapen for å unngå nye ulykker

Politiet, brannvesenet og Røde Kors er på plass når studentene skal krysse Nidelva i selvbygde farkoster. - Nidelva er kjempefarlig, sier politibetjent.

LO støtter forbud mot nikab

Lovforslaget fra regjeringen sørger for åpenhet og kommunikasjon på arbeidsplassene, heter det i høringssvaret fra LO.

NTNU for flyktninger:

- NTNU kan gjøre mye mer for flyktningene

Sukhanwar Gulabuddin møtte åpne dører på NTNU, og nå har han fått jobb ved Litteraturhuset. Han mener NTNU kan gjøre enda mer for flyktninger.