Stemmejakt til Studenttinget

I timene før stemmefristen til valget av representanter til Studenttinget pågikk det aktiv oppfordring til stemming på Dragvoll.
Ingvild Sørlie og Kim Allgot, for anledningen i utkledning, var på stemmejakt på Dragvoll fredag.
(Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Ingvild Sørlie og Kim Allgot, for anledningen i utkledning, var på stemmejakt på Dragvoll fredag. Foto: KRISTOFFER FURBERG

Studentrepresentantene i NTNU-styret, Ingvild Sørlie og Kim Allgot, gikk fra bord til bord på Cafe-sito for å oppfordre studenter om å bruke stemmeretten. Lignende valgpromotering pågikk på flere campuser, får UA opplyst.

Fristen for å stemme går ut klokken 17 fredag.

Valgkretsene er delt inn etter studieby. Studenter fra Trondheim kan stemme på alle kandidatene fra Trondheim, mens studenter i Gjøvik stemmer på kandidatene fra Gjøvik, og samme prosedyre gjelder i Ålesund.

Tidligere i høst ble det vedtatt at Studenttinget skal reduseres fra 31 til 25 medlemmer, samt at representantene skal velges fra de tre valgkretsene.

Her er kandidatene fra Trondheim.

Her er kandidatene fra Gjøvik.

Her er kandidatene fra Ålesund.

LES OGSÅ: Studenttinget stenger Ålesund og Gjøvik ut av AU

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Elgeseter gate 10:

Fire av fem ansatte må jobbe i åpent landskap

192 personer og 34 kontorer. Det er fasiten for NTNU-ansatte som skal flyttes til Elgeseter gate 10. Noen håper bygget ikke får bevilget penger, så de slipper å flytte fra kontorene sine.

Knefall? Det er vi som leder an i den grønne utviklingen

Direktør for NTNU Energi svarer på kritikken fra MDGs talsperson i forbindelse med konferansen Energy Transition. - NTNU løper olje- og gassnæringens ærender, skrev Ask Ibsen Lindal.

Jusprofessor i hardt ver: - Er optimist

Benedikte M Høgberg refsa studentane for å vera bortskjemte. Det vart det bråk av.

Ytring:

Ansatte trenger ikke delta

Vitenskapelige ansatte skal være faglig oppdatert. Det får vi til ved å delta i forskningsfronten ute i verden.