NTNU-studenter vant nordisk mesterskap i programmering

Skal delta i den nordvesteuropeiske konkurransen i Bath i Storbritannia.
F.v. John Krogstie, leder for institutt for datateknologi og informatikk, Johan Wind og Håkon Flatval fra vinnerlaget Floating Points og Anne Elster, professor ved instituttet.
(Foto: Institutt for datateknologi og informatikk)

F.v. John Krogstie, leder for institutt for datateknologi og informatikk, Johan Wind og Håkon Flatval fra vinnerlaget Floating Points og Anne Elster, professor ved instituttet. Foto: Institutt for datateknologi og informatikk

Floating Points, et av NTNUs lag i det nordiske mesterskapet i programmering, ble i helgen kåret til vinnere av mesterskapet.

De skal delta i NWERC, et mesterskap for nordvesteuropa, som arrangeres av University of Bath i Storbritannia i slutten av november.

Totalt 252 lag står med poeng i det nordiske mesterskapet. 27 av lagene med poeng kommer fra NTNU.

Følg UA på  FacebookTwitter  og  Instagram.

Det neste norske laget på resultatlisten er et lag fra Universitetet i Bergen på en 19.plass, plassen foran NTNUs neste beste lag, NSM. Også NSM skal delta i NWERC ifølge Anne C. Elster, faglærer ved instituttet.

- Jeg er veldig stolt av innsatsen både til studentene som organiserte det lokale opplegget og av alle som deltok, skriver hun i en epost.

Hun forteller at vinnerlaget nå må få med seg et skarpt hode til for å kunne stille fullverdig lag i neste konkurranse.

Beste plassering for Universitetet i Oslo var en 35. plass.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Tapte søksmålet mot NTNU

Hilde Skeie saksøkte NTNU etter å ha blitt tvunget ut av lederjobben ved Internasjonal seksjon. NTNU ble frifunnet av Sør-Trøndelag tingrett.

Sprik i sensur og karakterer:

Tøffe krav til opptak kan gi tøffere sensur

Når sensorer ved NTNU Handelshøyskolen setter karakterer på egne studenter synes de å være strengere enn kolleger ved andre læresteder. En forklaring kan være høye opptakskrav.

Én NTNU-forsker blant de fjorten nye i akademi for yngre forskere

Akademiet for yngre forskere har plukket ut 14 nye medlemmer. Guro Busterud fra NTNU er en av dem.

Erfaringer etter en måneds kamp mellom de ulike bærekraftsmålene

NTNU er interessert, her er det forståelse for at Afrika er det neste viktige kontinentet, skriver er vår gjestekommentator, som har permisjon fra varaordførerjobben i Trondheim for å jobbe med bærekraft for regjeringen i Ghana.