NTNU-studenter vant nordisk mesterskap i programmering

Skal delta i den nordvesteuropeiske konkurransen i Bath i Storbritannia.
F.v. John Krogstie, leder for institutt for datateknologi og informatikk, Johan Wind og Håkon Flatval fra vinnerlaget Floating Points og Anne Elster, professor ved instituttet.
(Foto: Institutt for datateknologi og informatikk)

F.v. John Krogstie, leder for institutt for datateknologi og informatikk, Johan Wind og Håkon Flatval fra vinnerlaget Floating Points og Anne Elster, professor ved instituttet. Foto: Institutt for datateknologi og informatikk

Floating Points, et av NTNUs lag i det nordiske mesterskapet i programmering, ble i helgen kåret til vinnere av mesterskapet.

De skal delta i NWERC, et mesterskap for nordvesteuropa, som arrangeres av University of Bath i Storbritannia i slutten av november.

Totalt 252 lag står med poeng i det nordiske mesterskapet. 27 av lagene med poeng kommer fra NTNU.

Følg UA på  FacebookTwitter  og  Instagram.

Det neste norske laget på resultatlisten er et lag fra Universitetet i Bergen på en 19.plass, plassen foran NTNUs neste beste lag, NSM. Også NSM skal delta i NWERC ifølge Anne C. Elster, faglærer ved instituttet.

- Jeg er veldig stolt av innsatsen både til studentene som organiserte det lokale opplegget og av alle som deltok, skriver hun i en epost.

Hun forteller at vinnerlaget nå må få med seg et skarpt hode til for å kunne stille fullverdig lag i neste konkurranse.

Beste plassering for Universitetet i Oslo var en 35. plass.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Slik forsøker de å stanse bygging i Høyskoleparken

- Vi vil gi trærne i Høyskoleparken en stemme, sier Elisabeth Østgaard i Folkeaksjonen Bevar Høyskoleparken.

Ytring

Norwegian svarer: "Grunnløse påstander"

- Grove påstander uten rot i virkeligheten, svarer Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen på kritikken om at selskapet ikke respekterer grunnprinsipper i norsk arbeidsliv.

Hjelseth vil ikke fly med Norwegian:

«En rammeavtale med Norwegian undergraver norsk arbeidsliv»

Arve Hjelseth får støtte i UAs kommentarfelt for sin personlige boikott av Norwegian, som NTNU har inngått rammeavtale med. Kritikken av Berg-Hansen møter delte reaksjoner.

Ytring:

Berg-Hansen svarer på kritikken

- Den enkelte kan oppleve at friheten begrenses, men man må huske at virksomheten oppnår store besparelser kan brukes til kjernevirksomheten, skriver administrernde direktør Per Arne Villadsen i Berg-Hansen.