Nå kan studentene bruke periodebillett på nattbuss

Fra midten av februar kan alle studenter ta nattbussen uten å betale noe ekstra. Dette forutsetter at de bruker periodebillett.
Fra helga 16.-18. februar kan alle studenter bruke periodebilletten når de tar bussen hjem om natta i helgene. Dette vil ikke koste noe ekstra for dem. (Foto: SOLVEIG MIKKELSEN)

Fra helga 16.-18. februar kan alle studenter bruke periodebilletten når de tar bussen hjem om natta i helgene. Dette vil ikke koste noe ekstra for dem. Foto: SOLVEIG MIKKELSEN

- Nattbuss inkludert i periodebilletten vil gjøre det enkelt å komme seg trygt, effektivt og miljøvennlig hjem etter at de ordinære bussene har sluttet å gå. Det er gledelig å kunne tilby mange av passasjerene våre denne «oppgraderingen» av periodebilletten, sier direktør Grethe Opsal i AtB i ei pressemelding fra selskapet.

En slik ordning har lenge vært et krav fra fra Velferdstinget ved NTNU.

Fram til nå har nattbussen hatt egne takster for alle reisende. De nye ordningen skal også gjelde for ungdom og honnør med periodebillett.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Gjestekommentaren:

«Typisk norsk»? Ikke veldig interessant.

«Selv om kulturarven er internasjonal, er det et nasjonalt ansvar å forvalte den», skriver Margrethe C. Stang i denne kommentaren, hvor hun foretar en grenseoppgang mellom historiebegeistring og politisk nasjonalisme.

Øystein R. Skjælaaen tok doktorgrad på pub:

Han leverte i barnehagen og gikk direkte på puben

Øystein Rudningen Skjælaaen tror han har norgesrekord i antall timer tilbrakt på pub under doktorgradsarbeidet. Den ferske sosiologiavhandlingen utforsker fellesskapet som oppstår blant dem som bestiller dagens første halvliter i grålysningen.

Studentleder i Bergen melder seg på lederkampen i NSO

Studentleder i Bergen, Håkon Randgaard Mikalsen, melder seg på i kampen om å få lede Norges studenter. Med det er han den fjerde lederkandidaten.

Unge forskerhelter hedres med ny pris:

Vil bruke pengene på å la andre unge lovende forske

Terje Lohndal, Øivind Wilhelmsen og Kyrre Eeg Emblem trekkes fram som forskerhelter av Forskningsrådet.