Slutt i Spektrum:

Eksamen blir lagt til Postterminalen

Spektrum skal ikke lenger brukes til å avvikle eksamen.
Til Sluppen i stedet. NTNU skal ut av Spektrum, der det har vært en bekymring for hvordan vi kan avvikle eksamen samtidig som det arrangeres Håndball-VM. (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Til Sluppen i stedet. NTNU skal ut av Spektrum, der det har vært en bekymring for hvordan vi kan avvikle eksamen samtidig som det arrangeres Håndball-VM. Foto: KRISTOFFER FURBERG

NTNU har fått 1450 plasser i Postterminalen på Sluppen. Det var prorektor Anne Borg som orienterte NTNU-styret om den nye avtalen, som ble signert i går. Med det håper NTNU at det er funnet en løsning på det som fram til nå har vært en flaskehals: Å få nok plasser til å avvikle digital eksamen.

- Lokalene er tilgjengelige for oss hele året og gjør at vi får dekket behovet. De skal også brukes til ordinær eksamen, opplyste Borg. I tillegg vil NTNU også benytte Sukkerhuset på Kalvskinnet, hvor det er 200-250 plasser.

- Vi ser for oss at vi skal ut av Spektrum, der det har vært en bekymring for hvordan vi kan avvikle eksamen samtidig som det arrangeres Håndball-VM, sa Anne Borg til NTNUs styre.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Gjestekommentaren:

11 grunner til å elske studentene sine

Denne ukas gjestekommentator lurte på om hun skulle skrive en misantropisk kommentar om alt som er feil med dagens studenter. I stedet kom hun på hvorfor hun er så glad i dem.

Venstre vannet ut nikab-forbud

Venstre har endret regjeringens forslag til forbud mot ansiktsdekkende hodeplagg i utdanningsinstitusjoner til kun å gjelde mens undervisning pågår. 

Et grønt konsept kan gi Campus mening

For at valg av løsning for et fremtidig NTNU campus skal gå fra å være en hodepine til en vinn-vinn situasjon for universitetet, byen, folk og fremtiden bør velges et konsept som samler, skriver Bjørn Røe.

Ytring:

Berre eit straumbrot

Gravemaskin kutter elektrisiteten. Kven kan hjelpe? Sei det. Les hjartesukket etter siste straumbrot.