Ytring:

Jeg anbefaler alle å stemme på Kristin Melum Eide

Siden Bjarne Foss og jeg begge går at ut av styret etter å ha sittet to perioder, risikerer vi at NTNUs styre står uten vitenskapelig ansatte som har sittet en hel fire-årsperiode tidligere, skriver NTNUs styremedlem, Helge Holden, i dette innlegget.
NTNU går gjennom større og mer omfattende endringer enn noen gang tidligere siden NTNU ble opprettet, mange store og tunge prosesser er i gang, og det er viktig at det er hukommelse i NTNUs styre, skriver Helge Holden.
(Foto: KRISTOFFER FURBERG)

NTNU går gjennom større og mer omfattende endringer enn noen gang tidligere siden NTNU ble opprettet, mange store og tunge prosesser er i gang, og det er viktig at det er hukommelse i NTNUs styre, skriver Helge Holden. Foto: KRISTOFFER FURBERG

Jeg vil anbefale alle fast, vitenskapelig ansatte å stemme på Kristin Melum Eide som medlem av NTNUs styre ved årets valg. Kristin sitter nå i NTNUs styre i sin første periode.

Kristin har gjort en glimrende jobb i styret. Hun er alltid godt forberedt, argumenterer godt for sine standpunkter, nyter stor respekt i styret og er ikke redd for å ta opp saker der hun mener ledelsen tar feil. Kristin argumenterte sterkt for at fakultetene skal ha styre for å sikre de ansatte og studenters innflytelse. Hun arbeider også hardt for å sikre gode arbeidsbetingelser for ansatte, for eksempel cellekontor. Kristin står for sterk satsing på forskning og undervisning, og har klare kvalitetskrav til vår aktivitet. Styrearbeidet har gitt henne god kjennskap til NTNUs aktiviteter utenfor eget fagfelt og utenfor egen campus. Hun støtter NTNUs hovedprofil samtidig som mener at NTNU skal være et breddeuniversitet. Dessuten er hun genuint opptatt av de ansattes arbeidsvilkår og studentenes ve og vel.

Siden Bjarne Foss og jeg begge går at ut av styret etter å ha sittet to perioder, risikerer vi at NTNUs styre står uten vitenskapelig ansatte som har sittet en hel fire-årsperiode tidligere. Dermed bryter vi med kontinuiteten. NTNU går gjennom større og mer omfattende endringer enn noen gang tidligere siden NTNU ble opprettet, mange store og tunge prosesser er i gang, og det er viktig at det er hukommelse i NTNUs styre. Det er ikke til å legge skjul på at det er en bratt læringskurve å komme inn i NTNUs styre, og vi trenger styremedlemmer som kan arbeide for de ansatte fra første dag.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Stakk med Robert Millar-prisen:

Uka ble best på markedsføring

Uka har kapret Robert Millar-prisen for 4. gang, og er igjen best på markedsføring i Trøndelag.

Gjesteskribentene:

Tappet for energi

Jeg er 36 år, men i møtet med alle de store sakene som pågår i forsknings- og universitetspolitikken for tida føler jeg meg eldgammel.

- Campus blir mye større enn 92 000 kvm

- Man må ha i mente at den nye campusen NTNU skal bygge blir vesentlig større enn de 92 000 kvadratmeterne Regjeringen har bevilget penger til, minnet campusgeneral Merete Kvidal om under torsdagens folkemøte med tittel «Kampen om campus».