Ytring

Norwegian svarer: "Grunnløse påstander"

- Grove påstander uten rot i virkeligheten, svarer Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen på kritikken om at selskapet ikke respekterer grunnprinsipper i norsk arbeidsliv.
- Norwegians regelverk er strengere enn myndighetenes krav, hevder Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen.
(Foto: Charlotte Sverdrup/Norwegian)

- Norwegians regelverk er strengere enn myndighetenes krav, hevder Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen. Foto: Charlotte Sverdrup/Norwegian

Påstandene som fremsettes om Norwegian i dette oppslaget er grunnløse.  At Norwegian «ikke respekterer grunnleggende prinsipper i norsk arbeidsliv» er svært grove påstander som ikke har noen rot i virkeligheten. Hvilke prinsipper refereres det til?

Norwegian avløste SAS som NTNUs foretrukne fglysqelskap fra høsten 2017. Avtalen varer i to år.
(Foto: Norwegian)

Norwegian avløste SAS som NTNUs foretrukne fglysqelskap fra høsten 2017. Avtalen varer i to år. Foto: Norwegian

 

Norwegian har i dag over 7000 medarbeidere, alle har konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår og alle piloter og kabinansatte i Skandinavia har  kollektivavtale. Dersom du jobber som pilot eller kabinansatt – enten det er i Norwegian, SAS eller Widerøe - reguleres arbeidstiden og arbeidsmengden av europeiske luftfartsmyndigheter. 

Norwegians regelverk er sågar strengere enn myndighetenes krav, og våre flygende kolleger i Norge har en arbeidstidsordning som innebærer fem dager på jobb etterfulgt av fire dager fri. At noen misliker Norwegian må vi naturligvis leve med, men vi forventer at man forholder seg til fakta og et visst nivå av saklighet.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

KD tvinger universiteter til å etterkomme innsynsbegjæring

To ankerunder til tross: Kunnskapsdepartementet ga denne uka flere norske universiteter og høgskoler ordre om å etterkomme begjæring om innsyn.

NTNUs knoppskyting Kahoot:

Nå har læringsspillet over 70 millioner brukere i måneden

Læringsspillet Kahoot! vokser fortsatt i rekordfart, og har nå over 70 millioner unike brukere verden over – hver måned.

NTNU etablerer egen avdeling i Oslo

NTNU etablerer en avdeling for etter- og videreutdanning i Oslo. Siden kan det bli aktuelt med egne avdelinger i inn- og utland.

OsloMet og tomhetens triumf

OsloMet er symbol på en drømmeaktig orientering vekk fra det norske samfunnet, skriver professor Oscar Amundsen.