Isfit

Dalai Lama besøkte Trondheim

Se alle bildene her.
Studentkoret Pirum ønsket Dalai Lama velkommen. Han satte så stor pris på velkomsten at han ble med i koret og nynnet på melodien.  (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Studentkoret Pirum ønsket Dalai Lama velkommen. Han satte så stor pris på velkomsten at han ble med i koret og nynnet på melodien.  Foto: KRISTOFFER FURBERG

Den nåværende Dalai Lama heter egentlig Tenzin Gyatso.  (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Den nåværende Dalai Lama heter egentlig Tenzin Gyatso.  Foto: KRISTOFFER FURBERG

Dalai Lama dukket plutselig opp i hotellobbyen da han ankom Clarion på Brattøra. Her tok han seg tid til å utveksle noen ord med en håndfull av de fremmøtte.  (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Dalai Lama dukket plutselig opp i hotellobbyen da han ankom Clarion på Brattøra. Her tok han seg tid til å utveksle noen ord med en håndfull av de fremmøtte.  Foto: KRISTOFFER FURBERG

Trondheimsordfører Rita Ottervik overrakte et skjerf i gave til Dalai Lama.  (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Trondheimsordfører Rita Ottervik overrakte et skjerf i gave til Dalai Lama.  Foto: KRISTOFFER FURBERG

Dalai Lama besøkte Isfit for andre gang mandag formiddag. Han var også til stede under studentfestivalen i 1994.  (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Dalai Lama besøkte Isfit for andre gang mandag formiddag. Han var også til stede under studentfestivalen i 1994.  Foto: KRISTOFFER FURBERG

Tronheims største kongresshall var fylt til randen av studenter som ville se og høre en av verdens mest kjente menn.  (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Tronheims største kongresshall var fylt til randen av studenter som ville se og høre en av verdens mest kjente menn.  Foto: KRISTOFFER FURBERG

Den tibetanske munken var i strålende humør, både før og etter foredraget.   (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Den tibetanske munken var i strålende humør, både før og etter foredraget.   Foto: KRISTOFFER FURBERG

- Religion er et personlig anliggende, og bør ikke være fundamentet i et demokrati, sa Dalai Lama under Isfit-foredraget.  (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

- Religion er et personlig anliggende, og bør ikke være fundamentet i et demokrati, sa Dalai Lama under Isfit-foredraget.  Foto: KRISTOFFER FURBERG

Dalai Lama oppfordret studentene til å jobbe for å gjøre verden til et bedre sted.  (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Dalai Lama oppfordret studentene til å jobbe for å gjøre verden til et bedre sted.  Foto: KRISTOFFER FURBERG

Et stort sikkerhetsoppbud sørget for Dalai Lamas trygghet under trondheimsbesøket. Her er han på vei inn i salen for å møte studentene.  (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Et stort sikkerhetsoppbud sørget for Dalai Lamas trygghet under trondheimsbesøket. Her er han på vei inn i salen for å møte studentene.  Foto: KRISTOFFER FURBERG

Før foredraget tok Dalai Lama en kort runde i hotellobbyen og vekslet noen ord med de fremmøtte.   (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Før foredraget tok Dalai Lama en kort runde i hotellobbyen og vekslet noen ord med de fremmøtte.   Foto: KRISTOFFER FURBERG

Fra venstre: Dalai Lamas tolk, Fredrik Græsvik, Dalai Lama og Isfit-president Marius Jones.  (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Fra venstre: Dalai Lamas tolk, Fredrik Græsvik, Dalai Lama og Isfit-president Marius Jones.  Foto: KRISTOFFER FURBERG

Dalai Lama fikk lue og votter av Isfit og skjerf av trondheimsordfører Rita Ottervik. - Dette skulle jeg hatt da jeg var i Sveits. Det var kaldt der også, sa han og fikk med seg de 1800 fremmøtte i kollektiv latter.  (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Dalai Lama fikk lue og votter av Isfit og skjerf av trondheimsordfører Rita Ottervik. - Dette skulle jeg hatt da jeg var i Sveits. Det var kaldt der også, sa han og fikk med seg de 1800 fremmøtte i kollektiv latter.  Foto: KRISTOFFER FURBERG

1800 studenter møtte opp for å se Dalai Lama i Trondheims største kongresshall.  (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

1800 studenter møtte opp for å se Dalai Lama i Trondheims største kongresshall.  Foto: KRISTOFFER FURBERG

1 / 14
UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

UA-kommentaren:

En debatt på nippet til å gå bananas

Det nærmer seg politisk behandling av NTNUs store campusprosjekt. Det er nå det gjelder. Da er det fristende for aktørene å ty til retoriske virkemidler.

To nye meritterte undervisere ved NTNU

Førsteamanuensis Paula Rice og professor Arne Krokan er tildelt stats som meritterte undervisere.

Bevar ironien?

«Utbygging av Vestskråningen og ivaretakelse av grøntarealer er ikke gjensidig utelukkende. En utadrettet utbygging av Vestskråningen vil sannsynligvis føre til større bruk av den minst brukte delen av Høyskoleparken.» skriver styret ved Studentersamfundet i denne ytringen.

The big challenge: Ein festival for folk flest?

«Store og flotte ord, men handlingar talar som kjend høgare enn ord, og det å setje ein skyhøg pris på billettane gjer festivalen utilgjengeleg for mange studentar. Kven er neste generasjon som skal forsøke å løyse framtidas utfordringar viss ikkje studentane?» skriv studentleiaren i denne ytringa.