Bildegalleri:

Slik pynter NTNU seg til jul

Vi har tatt et knippe bilder av julepynten på Gløshaugen, og ønsker nå lesernes egne bilder for at dette skal bli i nærheten av representativt.
Ved Heterogenous and Parallel Computing (HPC) labben har de gått for kreativt gjenbruk. Da de fikk nye Intel i9-prosessorer til datamaskinene sine så de at boksene de kom i kunne brukes som julepynt, og utstyrte dem med batteridrevne led-lys. Sammen med juletreet i NTNU-blått som de har brukt i en årrekke ble det hele riktig så stilrent og gjennomført.  (Foto: Anne C. Elster)

Ved Heterogenous and Parallel Computing (HPC) labben har de gått for kreativt gjenbruk. Da de fikk nye Intel i9-prosessorer til datamaskinene sine så de at boksene de kom i kunne brukes som julepynt, og utstyrte dem med batteridrevne led-lys. Sammen med juletreet i NTNU-blått som de har brukt i en årrekke ble det hele riktig så stilrent og gjennomført.  Foto: Anne C. Elster

På Realfagbiblioteket benytter de anledningen til å fortelle deg det du egentlig ikke vil vite om juletreet, nemlig hvilke småkryp som blir med på lasset når drar treet med deg inn i stuen.  (Foto: Tina Halkinrud)

På Realfagbiblioteket benytter de anledningen til å fortelle deg det du egentlig ikke vil vite om juletreet, nemlig hvilke småkryp som blir med på lasset når drar treet med deg inn i stuen.  Foto: Tina Halkinrud

Det er mange alternativer for de som ønsker å pynte noe, men ikke har et tre. Ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap har de pyntet denne... Denne... Uhm. Kontrapsjonen til jul. PS: Julestjerne i margen til den som kan forklare i kommentarfeltet hva dette er.  (Foto: Finn L. Aachmann)

Det er mange alternativer for de som ønsker å pynte noe, men ikke har et tre. Ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap har de pyntet denne... Denne... Uhm. Kontrapsjonen til jul. PS: Julestjerne i margen til den som kan forklare i kommentarfeltet hva dette er.  Foto: Finn L. Aachmann

En av de mer kreative vriene på temaet juletrepynt kommer fra studentpresten i Gjøvik. Der er det satt opp et «savner-deg-tre» der studenter og ansatte kan skrive det de vil på et rødt hjerte og henge på treet.  (Foto: Anne Aandalen )

En av de mer kreative vriene på temaet juletrepynt kommer fra studentpresten i Gjøvik. Der er det satt opp et «savner-deg-tre» der studenter og ansatte kan skrive det de vil på et rødt hjerte og henge på treet.  Foto: Anne Aandalen

Julekalendere kommer i mange former og fasonger. I Gjøvik har Seksjon for utdanning laget en av det som for det utrente øye ser ut som en gammel rake.  (Foto: Anne Aandalen)

Julekalendere kommer i mange former og fasonger. I Gjøvik har Seksjon for utdanning laget en av det som for det utrente øye ser ut som en gammel rake.  Foto: Anne Aandalen

Ved NTNU Handelshøyskolen har de ikke bare pyntet til jul. Der har de også lagt ut gaver som studentene kan forsyne seg av.   (Foto: Hanne Melum)

Ved NTNU Handelshøyskolen har de ikke bare pyntet til jul. Der har de også lagt ut gaver som studentene kan forsyne seg av.   Foto: Hanne Melum

På Kavliinstituttet skinner adventsstjernen rundt NTNUs Hovedbygning.  (Foto: Siv Eggen)

På Kavliinstituttet skinner adventsstjernen rundt NTNUs Hovedbygning.  Foto: Siv Eggen

Gjengen som passer på vann og avløp på Gløshaugen har også fått opp juletreet. På pauserommet til Campusservice avdeling VVS står det grønne glitrende med en stjerne de selv har laget.  (Foto: Magnus Aksel Benum)

Gjengen som passer på vann og avløp på Gløshaugen har også fått opp juletreet. På pauserommet til Campusservice avdeling VVS står det grønne glitrende med en stjerne de selv har laget.  Foto: Magnus Aksel Benum

Ved Institutt for biologiske fag i Ålesund er juletreet på plass...  (Foto: Sahar Shamseddine Olsen)

Ved Institutt for biologiske fag i Ålesund er juletreet på plass...  Foto: Sahar Shamseddine Olsen

...og de kulene det ikke ble plass til er pent dandert med lys og småtrær på et bord.  (Foto: Sahar Shamseddine Olsen)

...og de kulene det ikke ble plass til er pent dandert med lys og småtrær på et bord.  Foto: Sahar Shamseddine Olsen

«Ved Fakultet for økonomi har HR-gruppa pyntet kontoret med trær i gilde farger.»  (Foto: Oddny Lyngvær)

«Ved Fakultet for økonomi har HR-gruppa pyntet kontoret med trær i gilde farger.»  Foto: Oddny Lyngvær

Man tar det man har ved NTNU i Ålesund. Mangler juletreet er det bare å finne noe annet å pynte, slik som denne stabelen med bøker. Og for å gi studenter og ansatte litt ekstra julestemning serveres både varm drikke og kjeks.  (Foto: Else Britt Ervik)

Man tar det man har ved NTNU i Ålesund. Mangler juletreet er det bare å finne noe annet å pynte, slik som denne stabelen med bøker. Og for å gi studenter og ansatte litt ekstra julestemning serveres både varm drikke og kjeks.  Foto: Else Britt Ervik

På TEFT-labben ved Institutt for internasjonal forretningsdrift i Ålesund er juletreet pyntet. Labben er er et knutepunkt for forskning og utvikling innen tjenesteinnovasjon, entreprenørskap, finans og teknologi.  (Foto: Andrea Sæter)

På TEFT-labben ved Institutt for internasjonal forretningsdrift i Ålesund er juletreet pyntet. Labben er er et knutepunkt for forskning og utvikling innen tjenesteinnovasjon, entreprenørskap, finans og teknologi.  Foto: Andrea Sæter

I sjette etasje på Akrinn har HR- og HMS-avdelingen pyntet med «nissekjerringer på treet og nisselue i toppen».  (Foto: Rune Haugen)

I sjette etasje på Akrinn har HR- og HMS-avdelingen pyntet med «nissekjerringer på treet og nisselue i toppen».  Foto: Rune Haugen

«Tradisjonen tro pynter vi biblioteket før jul slik at det blir ekstra hyggelig for våre brukere. Mange studenter tilbringer mange timer i biblioteket; grupperom og lesesaler er fulle i ukene før jul. Vi er såkalt meråpnet bibliotek der ansatte og studenter har adgang fra kl. 06.00 – 23.00. Da er det viktig at lokalene er hyggelige og før jul gir vi disse ekstra oppmerksomhet» skriver Mildrid Tilseth på vegne av de ansatte ved Arkitektur- og byggbiblioteket...  (Foto: Mildrid Tilseth)

«Tradisjonen tro pynter vi biblioteket før jul slik at det blir ekstra hyggelig for våre brukere. Mange studenter tilbringer mange timer i biblioteket; grupperom og lesesaler er fulle i ukene før jul. Vi er såkalt meråpnet bibliotek der ansatte og studenter har adgang fra kl. 06.00 – 23.00. Da er det viktig at lokalene er hyggelige og før jul gir vi disse ekstra oppmerksomhet» skriver Mildrid Tilseth på vegne av de ansatte ved Arkitektur- og byggbiblioteket...  Foto: Mildrid Tilseth

...og skulle de som bruker biblioteket både tidlig og sent merke blodsukkeret falle er det godt å vite at boksen med kjeks står fremme. Sammen med litt inspirasjon, dersom lysten til å prøve seg som baker skulle dukke opp.  (Foto: Mildrid Tilseth)

...og skulle de som bruker biblioteket både tidlig og sent merke blodsukkeret falle er det godt å vite at boksen med kjeks står fremme. Sammen med litt inspirasjon, dersom lysten til å prøve seg som baker skulle dukke opp.  Foto: Mildrid Tilseth

Juletreet er på plass i aulaen på Hovedbygget. 

Juletreet er på plass i aulaen på Hovedbygget. 

Gressplenen bak hovedbygget har fått et nytt tilskudd.  

Gressplenen bak hovedbygget har fått et nytt tilskudd.  

Gjennom vinduet på Gamle Kjemi skimtes nok et tre. Men til forskjell fra sin storebror som står utendørs har dette fått litt ekstra pynt i tillegg til lysene. 

Gjennom vinduet på Gamle Kjemi skimtes nok et tre. Men til forskjell fra sin storebror som står utendørs har dette fått litt ekstra pynt i tillegg til lysene. 

Samskipnaden har pyntet kantinene, slik som denne i Kjelhuset, med både juletre og stjerner. 

Samskipnaden har pyntet kantinene, slik som denne i Kjelhuset, med både juletre og stjerner. 

Utenfor Velferdstinget er det hjerter som gjelder. 

Utenfor Velferdstinget er det hjerter som gjelder. 

Også gjengen som jobber med ny NTNU-campus har fått opp litt julepynt. 

Også gjengen som jobber med ny NTNU-campus har fått opp litt julepynt. 

Langs stripa på Gløshaugen står det flere juletrær. 

Langs stripa på Gløshaugen står det flere juletrær. 

Vaktmesterne har gjort det litt ekstra trivelig i skranken. 

Vaktmesterne har gjort det litt ekstra trivelig i skranken. 

Studentpynt del 1. Linjeforeningen Delta med en julete versjon av logoen. 

Studentpynt del 1. Linjeforeningen Delta med en julete versjon av logoen. 

Studentpynt del 2. Et lite juletre med reagensglass som pynt. 

Studentpynt del 2. Et lite juletre med reagensglass som pynt. 

Både hjerter, kuler, girlander og lys er på plass ved Cafe Sito i Realfagsbygget. 

Både hjerter, kuler, girlander og lys er på plass ved Cafe Sito i Realfagsbygget. 

1 / 27

Tradisjon tro pyntes det til jul også i universitetssektoren. Vår fotograf tok med seg kameraet på en liten tur gjennom Gløshaugen, men har langt ifra fått med seg alt. Og i tillegg kommer jo alle de andre campusene.

Derfor oppfordrer vi nå deg til å sende inn bilder av julepynten der du jobber. Har du utstikt til et pyntet kontorvindu, har noen slått på stortrommen på pauserommet, eller har du selv pyntet arbeidsplassen din til jul? Send bilder til tips@universitetsavisa.no, så oppdaterer vi galleriet med lesernes bilder fortløpende.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Anklager NTNU for forfølgelse

«Den opptreden som arbeidsgiver her legger for dagen vil jeg selv karakterisere som forfølgelse» skriver førsteamanuensis Øyvind Eikrem ved ISA i et brev til Sivilombudsmannen.

Eikrem: - Dette er en hevnaksjon

- Allerede før jeg begynte i stillingen for fem år siden, var et nettverk av ansatte på instituttet i gang med å saumfare mine sosiale medier og spre rykter o.l. for å hindre at jeg fikk stillingen, hevder Øyvind Eikrem.

Undersøkelse: Høyre er det største partiet blant universitetsutdannede

Høyre er partiet med høyest oppslutning i en fersk meningsmåling blant universitetsutdannede. Arbeiderpartiet taper terreng.

KiT-ansatte i bekymringsmelding:

– Ledelsen følger ikke demokratiske spilleregler

Ansatte ved Kunstakademiet i Trondheim hevder ytringsfriheten er svekket ved skolen.