Fusjon er tema, også når leverandørene kommer

Over 40 leverandører som har rammeavtaler med NTNU stiller på messe i Elektrobygget 20. og 21. mai. 

Rådgiverfirmaer som Deloitte og Østlyng og Bjerke as står på lNTNUs everandørliste, og begge selskapene har fått egne sesjoner der de skal snakke om «god praksis i fusjonsprosesser» og «folk i fusjon».

Leverandørmessen gir alle som har behov for å kjøpe noe ved NTNU anledning til å få møte aktørene som forsyner universitetet med alt fra hoteller og flyreiser, til kjemikalier, labutstyr, kaffemaskiner, catering og verktøy. 

Innkjøpsavdelingen oppfordrer til å besøke utstillerne, da det kan være mye å hente på å kjenne avtaler og fordeler som NTNU har som storkunde.

Les også: Nå blir det kun økologisk jobbfrukt å få ved NTNU

Foruten rådgivere som slipper til for å snakke om hva de kan bidra med i fusjoner, er det også egne sesjoner med Sigma-Aldrich som snakker om kjemikalier/Lab, AGA om gass.  Messa holdes i Elektrobygget onsdag fra klokken 10 til 15, og torsdag fra klokken 09 til 15.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Legger «tyskervits»-varsel mot Vagstad dødt

Forskerforbundet har behandlet varselet mot tillitsvalgt Steinar Vagstad ved Universitetet i Bergen og konkludert med at Vagstad ikke har gjort noe galt.

Eikrem vs. Filter Nyheter:

PFU behandler saken onsdag

Øyvind Eikrem beskylder Filter Nyheter for ukritisk kildebruk og å komme med påstander som ikke kan etterprøves. Avisa svarer at Eikrem bagatelliserer det innvandrerfiendtlige innholdet på Facebook-sida avisa kopler ham til.

UA-serie: NTNU etter korona

Er fysisk læringsmiljø vårt svar på enekontor?

Situasjonen for mange studenter er på flere måter skremmende.

Fem nye smittetilfeller ved NTNU

En bekreftet smittet ved NTNU på Dragvoll, og fire ved NTNU i Gjøvik.