NTNU ble til NTH

Skøyerfanter gjorde om NTNU-bokstavene til NTH.
Noen har åpenbart gjort seg flid i å lage en

Noen har åpenbart gjort seg flid i å lage en "H" i riktige proposjoner, men lakkeringsjobben kunne kanskje vært bedre. Foto: KRISTOFFER FURBERG

I forbindelse med immatrikuleringen i høst fikk NTNU laget store NTNU-bokstaver til en selfie-stand på Gløshaugen. Etter immatrikuleringen har bokstavene prydet gresplena foran Hovedbygningen.

Mandag morgen var det imidlertid et noe annet syn som møtte studenter og ansatte. NTNU var nemlig byttet ut med NTH.

NTH var, som de fleste på Gløshaugen vet, én av forgjengerne til NTNU.

- Jeg må bare smile av dette. Det er ikke noe å hisse seg opp over. I gamledager var folk stolte av NTH, så dette må vi bare ta med humor, sier kommunikasjonssjef Christian Fossen ved NTNU.

Litt etter klokken 10 mandag formiddag var ansatte i kommunikasjonsavdelingen ute og endret bokstavplasseringen, slik at NTNU gjenoppsto.

Bokstavene NTNU fikk laget til immatrikuleringen besto av to elementer med henholdsvis "NT" og "NU". "NU"-delen var byttet ut med en "H" mandag morgen. Hvem som står bak er ikke kjent, men vedkommende hadde nok til hensikt å ha det morsomt, ikke vandalisere. Siste del av NTNU-bokstavene var nemlig ikke vanskeligere å finne igjen enn at de sto et par meter unna i buskene.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Slutter som NTNUs kommunikasjonssjef

Christian Fossen gir seg etter 11 år som kommunikasjonssjef ved NTNU.

Fakultet skjerper regler for rus og alkoholbruk

IV-dekan Olav Bolland ved NTNU vil redusere sannsynligheten for ulykker og trakassering, og sikre et bedre arbeids- og studiemiljø gjennom en tydelig holdning til alkoholbruk.

Fikk du med deg disse sakene i UA?

Troll-bil, kontorplasser, streik og eposttrøbbel er tema i noen av de mest leste sakene i Universitetsavisa så langt i år.

Professor sparket etter varsler om trakassering

En professor ved Kunsthøgskolen i Oslo er avskjediget etter en rekke varsler om seksuell trakassering mot studenter.