Høgskoleringen:

Mandag stengte veien for gjennomkjøring - åpner først igjen om halvannet år

Høgskoleringen stenger for gjennomkjøring med bil frem til desember 2018.
Høgskoleringen, her sett fra krysset hvor Christian Fredriks gate blir Eidsvolls gate, vil være stengt for gjennomkjøring med bil i halvannet år. Høgskoleringen stengt
(Foto: Espen Halvorsen Bjørgan)

Høgskoleringen, her sett fra krysset hvor Christian Fredriks gate blir Eidsvolls gate, vil være stengt for gjennomkjøring med bil i halvannet år. Høgskoleringen stengt Foto: Espen Halvorsen Bjørgan

Fra og med mandag 3.juli er Høgskoleringen stengt for gjennomkjøring med bil mellom Perleporten og Christian Fredriks gate.

Årsaken er at Miljøpakken bygger kollektivfelt, holdeplass for superbuss og sykkelvei med fortau. Arbeidet skal være ferdig i desember 2018.

Følg Universitetsavisa på Facebook og Twitter.

LES OGSÅ: 6600 biler kjører gjennom Høgskoleringen hver dag

I en melding lagt ut på Innsida skriver NTNU at Hans Osnes veg og Høgskoleveien blir adkomst til Gløshaugen fra sør og nord. Denne omleggingen vil bli skiltet både for bil, sykkel og fotgjengere.

Ifølge NTNU vil det være tilgang til parkeringsplassene gjennom hele anleggsperioden.

Bussene som normalt kjører Høgskoleringen vil i sommer kjøre via Lerkendal før de i midten av august er tilbake i Høgskoleringen.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Gjestekommentaren:

«Å glemme krever altså arbeid»

Hva er innovasjon? Vi forstår mer om vi kikker nærmere på termodynamikkens mekanismer, argumenterer pinsehelgens gjestekommentator, som etterlyser et «Thermodynamics of Innovations.»

Universiteter som foretak: Motstanden brer seg

I et opprop går Forskerforbundet ut mot Regjeringens åpning for å innføre foretaksmodellen ved landets universiteter og høgskoler. De er ikke alene om å markere motstand.

Ytring:

Forskerforbundet sier nei til foretaksmodell

Forskerforbundet, både nasjonalt og ved NTNU, går imot en organisering av universiteter og høyskoler som foretak.

Mener regjeringen legger regningen på studentene

Med revidert statsbudsjett kom også økte kostnadsrammer og tilskudd til bygging av studentboliger. Men leder Thomas K. Eriksen i Velferdstinget mener det i praksis vil bli dyrere for studentene.