Full utrykning etter gassalarm på Gløshaugen

Nødetatene rykket ut til Gløshaugen, men brannvesenet fikk ingen utslag på sine måleinstrumenter.
Politi, brannvesen og helsepersonell rykket ut til stedet.
(Foto: Espen Halvorsen Bjørgan)

Politi, brannvesen og helsepersonell rykket ut til stedet. Foto: Espen Halvorsen Bjørgan

«Nødetatene rykker ut til utløst gassalarm - brannvesnet avklarer evt evakuering. Mere kommer», skrev Politiet i Trøndelag på Twitter i 10.15-tiden.

Politi, brannvesen og helsepersonell rykket ut til Høgskoleringen ovenfor Dødens dal. Ved Geologibygget i Høgskoleringen 6 sto det to politibiler, to ambulanser og en bil fra legevakten. På andre siden av gata holder Metallurgi, Berg og Oppredning/gruvedrift til.

Politiet meldte i 10.30-tiden at brannvesenet jobbet med å få oversikt over situasjonen. Litt før klokken 11 avsluttet de arbeidet på stedet. Ifølge politiet var det ingen utslag på brannvesenets måleinstrumenter.

-  Vi fikk melding om en ganske alvorlig lekkasje her, men når vi kommer hit så er det ingenting som indikerer det. Det er folk som rapporterer om lukt og vi har vært inne med røykdykkere og sjekket. Vi har vært inne på et kjemikalielager for å se om det har vært en lekkasje, men det har det ikke. Vi finner ingen årsak til at det har vært lukt her, sier fagleder i Trøndelag brann- og redningstjeneste, Trond Fjeldsæter til adressa.no.


UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

NTNU til topps i omdømmemåling

NTNU topper en ny undersøkelse om utvalgte virksomheter i offentlig sektor.

Olsen avmystifiserer omstridt U5-gruppe

UiB-rektor Dag Rune Olsen forteller gjerne hva de skal snakke om, men når toppene for «de fem gamle universitetene» i Norge møtes i Trondheim, er det bak lukkede dører.

Ytring:

Et steg nærmere Nordens beste studieby?

Trondheim kommune lover å stille med 7,5 millioner kroner til å rassikre Nidelva, gitt at NTNU også bidrar med penger. De pengene må komme raskt, skriver inn- og utgående styreledere i StudbyTrondheim.