Uka farget Hovedbygningen rød

Gløshaugens stasbygg skinte i rødt da Uka 17 ble åpnet onsdag kveld.
Hovedbygningen solte seg i rødlyset da Uka åpnet.
(Foto: Espen Halvorsen Bjørgan)

Hovedbygningen solte seg i rødlyset da Uka åpnet. Foto: Espen Halvorsen Bjørgan

I går kveld var det offisiell åpning av 100-årsjubilanten Uka med promenadekonserten i Dødens dal som har vært tradisjon siden 1991, og påfølgende åpningsfest på Samfundet der årets Ukenavn, Ta-De-Du!, ble offentliggjort.

Noen steinkast unna promenadekonserten småløp dress- og kjolekledde mennesker opp Høyskoleveien med paraplyer og regnjakker for å få med seg festen, uten å få ødelagt finstasen. Samtidig kom det stadig nye biler kjørende som slapp av enda flere med finstasen på.

Men menneskene på vei til promenadekonsert var ikke de eneste som hadde pyntet seg. Også Hovedbygningen, selve symbolet for NTNU, hadde fått på seg finstasen der den badet i rødt lys som et monument over vitenskap, sosialt samvær og god gammeldags norsk grøftefyll.

LES OGSÅ: Økonomisk trøbbel ga startskuddet for Uka

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Fikk du med deg disse sakene i UA?

Troll-bil, kontorplasser, streik og eposttrøbbel er tema i noen av de mest leste sakene i Universitetsavisa så langt i år.

Professor sparket etter varsler om trakassering

En professor ved Kunsthøgskolen i Oslo er avskjediget etter en rekke varsler om seksuell trakassering mot studenter.

Bott-samarbeidet:

Samtlige universiteter har sagt ja

Nå har samtlige universiteter i Bergen, Oslo, Tromsø og Trondheim (Bott) sagt ja til å inngå samarbeid med Direktoratet for Økonomistyring.