I dag er siste dag med fasttelefon ved NTNU

Alle fasttelefonnummer overføres til Skype for Business.
Gjør hva du vil med den, men den kommer ikke til å ringe igjen.
(Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Gjør hva du vil med den, men den kommer ikke til å ringe igjen. Foto: KRISTOFFER FURBERG

«7.november overføres personlige telefonnumre ved NTNU i Trondheim til Skype for Business. Dette skjer fra klokken 15.45» skriver NTNU på sitt intranett.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

LES OGSÅ: NTNU skroter flere tusen fasttelefoner

Rundt 4000 ansatte i Trondheim blir berørt av endringen. Ansatte utenfor Trondheim, samt de som har fasttelefon fra Helse Midt-Norge, berøres ikke av overføringen.

Det betyr at du fra og med i morgen tidlig, eller i ettermiddag avhengig av hvilken vei du flekser, må bruke datamaskinen som telefon. Telefonen du har stående kan du enten kaste som elektronisk avfall, ha stående som museumsgjenstand eller bruke som bokstøtte.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Ytring:

Hvordan svarer SU på NFRs evaluering?

Evalueringen av den samfunnsvitenskapelige forskningen i Norge (SAMEVAL) viser at NTNUs fagmiljøer har gjort det «godt» og «meget godt», men at ingen hevdet seg helt i toppen. Hva kan vi lese ut av evalueringen, og hvordan vil vi følge opp dette ved Fakultet for samfunns- og utdanningsvitenskap?

Slutter som NTNUs kommunikasjonssjef

Christian Fossen gir seg etter 11 år som kommunikasjonssjef ved NTNU.

Fakultet skjerper regler for rus og alkoholbruk

IV-dekan Olav Bolland ved NTNU vil redusere sannsynligheten for ulykker og trakassering, og sikre et bedre arbeids- og studiemiljø gjennom en tydelig holdning til alkoholbruk.

Fikk du med deg disse sakene i UA?

Troll-bil, kontorplasser, streik og eposttrøbbel er tema i noen av de mest leste sakene i Universitetsavisa så langt i år.