NTNUs vitenskapsfestival vil foregå over fire dager i juni 2019

- Det er trist å tenke på at Stephen Hawkings døde i natt, som virtuelt var til stede under Starmus i fjor, sa prorektor Bjarne Foss da han orienterte NTNUs styre om den kommende vitenskapsfestivalen.
Jobber med saken. Prorektor for forskning Bjarne Foss orienterte NTNUs styre om den kommende vitenskapsfestivalen i sommer. NTNU er også i kontakt med kommunen, fylkeskommunen og Kunnskapsdepartementet om arrangementet. Arkiv. (Foto: Espen Halvorsen Bjørgan)

Jobber med saken. Prorektor for forskning Bjarne Foss orienterte NTNUs styre om den kommende vitenskapsfestivalen i sommer. NTNU er også i kontakt med kommunen, fylkeskommunen og Kunnskapsdepartementet om arrangementet. Arkiv. Foto: Espen Halvorsen Bjørgan

Han antydet at det blir fokus på fire populærvitenskapelige tema, som samsvarer med NTNUs egne satsingsområder: Hav, energi, bærekraft og helse.

- Vi skal ha full kontroll, slo han fast, men fortalte at det har vært flere møter med Starmus-organisasjonen og at det blir et visst samarbeid med dem også. NTNU er også i kontakt med kommunen, fylkeskommunen og Kunnskapsdepartementet om arrangementet.

LES OGSÅ: Starmus kommer ikke tilbake, NTNU vil arrangere egen festival

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Slutter som NTNUs kommunikasjonssjef

Christian Fossen gir seg etter 11 år som kommunikasjonssjef ved NTNU.

Fakultet skjerper regler for rus og alkoholbruk

IV-dekan Olav Bolland ved NTNU vil redusere sannsynligheten for ulykker og trakassering, og sikre et bedre arbeids- og studiemiljø gjennom en tydelig holdning til alkoholbruk.

Fikk du med deg disse sakene i UA?

Troll-bil, kontorplasser, streik og eposttrøbbel er tema i noen av de mest leste sakene i Universitetsavisa så langt i år.

Professor sparket etter varsler om trakassering

En professor ved Kunsthøgskolen i Oslo er avskjediget etter en rekke varsler om seksuell trakassering mot studenter.