Rotter i realfagskantina - stengt på ubestemt tid

Kan ha kommet seg inn i forbindelse med ombyggingsarbeid.

Slik så det ut i Realfagskantina torsdag formiddag.
Publisert Sist oppdatert

Kantina i Realfagsbygget på NTNU campus Gløshaugen skulle egentlig åpne igjen 6. august, men vil nå måtte holde stengt på ubestemt etter at det ble funnet rotter i kantineområdet i slutten av juli, meldes det på Innsida.

Direktør for campustjenester Espen Holm i Sit sier de håper man får raskest mulig kontroll over situasjonen, og at de i mellomtiden gjør sitt beste for å unngå for mye kø på andre serveringssteder.

– For oss medfører dette at vi må ha økt bemanning og kapasitet på de andre serveringsstedene på campus. De fleste studentene vil vel gå på Hangaren, og her har vi blant annet flere kassapunkter i den midtertidige perioden, sier han.

På kjøkkenbesøk

Man mener at rottene kan ha kommet seg inn i bygget i forbindelse med ombyggingsarbeidene som har vært i sommer, og at det ikke har vært rotter i kantina før den ble stengt for sommeren.

Rottene har vært i kantina, på kjøkkenet og på varelageret og Boss Skadedyr jobber nå for å bli kvitt skadedyrproblemet. Det er foreløpig uklart når problemet vil være løst.

Sit øker kapasiteten i de andre kantinene på campus fram til problemet er løst.