Rotter i realfagskantina - stengt på ubestemt tid

Kan ha kommet seg inn i forbindelse med ombyggingsarbeid.
Slik så det ut i Realfagskantina torsdag formiddag. 
        
            (Foto: Inga Skogvold Rygg)

Slik så det ut i Realfagskantina torsdag formiddag.  Foto: Inga Skogvold Rygg

Kantina i Realfagsbygget på NTNU campus Gløshaugen skulle egentlig åpne igjen 6. august, men vil nå måtte holde stengt på ubestemt etter at det ble funnet rotter i kantineområdet i slutten av juli, meldes det på Innsida.

Direktør for campustjenester Espen Holm i Sit sier de håper man får raskest mulig kontroll over situasjonen, og at de i mellomtiden gjør sitt beste for å unngå for mye kø på andre serveringssteder.

– For oss medfører dette at vi må ha økt bemanning og kapasitet på de andre serveringsstedene på campus. De fleste studentene vil vel gå på Hangaren, og her har vi blant annet flere kassapunkter i den midtertidige perioden, sier han.

På kjøkkenbesøk

Man mener at rottene kan ha kommet seg inn i bygget i forbindelse med ombyggingsarbeidene som har vært i sommer, og at det ikke har vært rotter i kantina før den ble stengt for sommeren.

Rottene har vært i kantina, på kjøkkenet og på varelageret og Boss Skadedyr jobber nå for å bli kvitt skadedyrproblemet. Det er foreløpig uklart når problemet vil være løst.

Sit øker kapasiteten i de andre kantinene på campus fram til problemet er løst.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Konflikten ved IHS:

Undersøkelser av arbeidsmiljø og konflikter får krass kritikk

- Jeg er ganske kritisk til hva som skal komme ut av dette. Jeg tror ikke de finner noen sannhet. Dette er ikke en objektiv undersøkelse, sier professor Håkon With Andersen ved NTNUs Institutt for historiske studier (IHS).

- Fakultetene er neppe den beste måten å organisere på, men det er det beste vi har

Nord universitet mener fakultetsmodellen er riktig i den oppbyggingsfasen de er inne i, mens Universitetet i Oslo nå ser på hvordan de skal tilpasse ledelse og organisasjon for å gjøre den jobben de skal. - Strukturer kan hindre tverrfaglighet, men man må akseptere den strukturen man har, sier Oslomet-rektor Curt Rice.

Ytring:

Campusprosjektet er både en trussel og en mulighet

En fortetting uten at det planlegges for hvordan vi skal videreutvikle eksperimentell infrastruktur vil svekke NTNU på sikt, skriver forfatterne av denne ytringen.

Foreslår å fjerne musikk, kunst og medievitenskap fra KAM-senteret for å bevare trehusene

Institutt for arkitektur og teknologi åpner for å splitte opp KAM for at de skal få nok plass i Høgskolebakken.