Rotter i realfagskantina - stengt på ubestemt tid

Kan ha kommet seg inn i forbindelse med ombyggingsarbeid.
Slik så det ut i Realfagskantina torsdag formiddag.
(Foto: Inga Skogvold Rygg)

Slik så det ut i Realfagskantina torsdag formiddag. Foto: Inga Skogvold Rygg

Kantina i Realfagsbygget på NTNU campus Gløshaugen skulle egentlig åpne igjen 6. august, men vil nå måtte holde stengt på ubestemt etter at det ble funnet rotter i kantineområdet i slutten av juli, meldes det på Innsida.

Direktør for campustjenester Espen Holm i Sit sier de håper man får raskest mulig kontroll over situasjonen, og at de i mellomtiden gjør sitt beste for å unngå for mye kø på andre serveringssteder.

– For oss medfører dette at vi må ha økt bemanning og kapasitet på de andre serveringsstedene på campus. De fleste studentene vil vel gå på Hangaren, og her har vi blant annet flere kassapunkter i den midtertidige perioden, sier han.

På kjøkkenbesøk

Man mener at rottene kan ha kommet seg inn i bygget i forbindelse med ombyggingsarbeidene som har vært i sommer, og at det ikke har vært rotter i kantina før den ble stengt for sommeren.

Rottene har vært i kantina, på kjøkkenet og på varelageret og Boss Skadedyr jobber nå for å bli kvitt skadedyrproblemet. Det er foreløpig uklart når problemet vil være løst.

Sit øker kapasiteten i de andre kantinene på campus fram til problemet er løst.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Ny rapport: 9 av 10 masterstudenter får relevant jobb

Langt de fleste som tar masterutdanning har etter få år en jobb som krever kompetansen deres. Andelen som ikke hadde trengt master varierer mellom faggruppene. 

Studenters helsedata lå åpent tilgjengelig på NTNU-nett

En tabbe førte til at studenters helsedata lå åpent tilgjengelig på NTNUs intranett i to år før man oppdaget hva som hadde skjedd.

Stort engasjement for nybygget ved Studentersamfundet

Nybyggkomiteen ved Studentersamfundet har fått inn over 1500 forslag fra medlemmer og frivillige på hvordan det nye bygget skal se ut. Torsdag kveld blir tre ferdige forslag avduket på huset.

Ytring:

Campus… men hva så?

«Også vi tapere må avslutte Campus-saken, f.eks. ved å gråte noen tårer over forsømte muligheter», skriver professor emeritus Arne b. Johansen i denne ytringen.