Rotter i realfagskantina - stengt på ubestemt tid

Kan ha kommet seg inn i forbindelse med ombyggingsarbeid.
Slik så det ut i Realfagskantina torsdag formiddag.
(Foto: Inga Skogvold Rygg)

Slik så det ut i Realfagskantina torsdag formiddag. Foto: Inga Skogvold Rygg

Kantina i Realfagsbygget på NTNU campus Gløshaugen skulle egentlig åpne igjen 6. august, men vil nå måtte holde stengt på ubestemt etter at det ble funnet rotter i kantineområdet i slutten av juli, meldes det på Innsida.

Direktør for campustjenester Espen Holm i Sit sier de håper man får raskest mulig kontroll over situasjonen, og at de i mellomtiden gjør sitt beste for å unngå for mye kø på andre serveringssteder.

– For oss medfører dette at vi må ha økt bemanning og kapasitet på de andre serveringsstedene på campus. De fleste studentene vil vel gå på Hangaren, og her har vi blant annet flere kassapunkter i den midtertidige perioden, sier han.

På kjøkkenbesøk

Man mener at rottene kan ha kommet seg inn i bygget i forbindelse med ombyggingsarbeidene som har vært i sommer, og at det ikke har vært rotter i kantina før den ble stengt for sommeren.

Rottene har vært i kantina, på kjøkkenet og på varelageret og Boss Skadedyr jobber nå for å bli kvitt skadedyrproblemet. Det er foreløpig uklart når problemet vil være løst.

Sit øker kapasiteten i de andre kantinene på campus fram til problemet er løst.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

UHR-konferansen 2018:

Pris for kvalitet i utdanningen gikk til Høgskolen på Vestlandet

Oslo: Utdanningskvalitetprisen 2018 går til ePraktisk ved Høgskolen på Vestlandet.

Stipendstriden:

- De sviktet oss på målstreken

Regjeringens forslag til ny konverteringsordning for studiestøtte overlevde budsjettforhandlingene med Krf. - Vi er veldig skuffet, sier Håkon Randgaard Mikalsen, leder for Norsk studentorganisasjon.

Flere utdanninger får gi tilleggspoeng til menn

Neste år kan mannlige søkere til psykologiutdanningen ved UiO og UiB og på barnevernspedagogutdanningen ved Oslomet få tilleggspoeng.

HF-fakultetet må trekke i de økonomiske bremsene

Lavere bevilgninger gjør at Det humanistiske fakultet må vise økonomisk måtehold fremover, med med 26 millioner på bok kan de glatte ut de verste duppene. - Det er ingen krise, men vi må være forberedt på at vi får en liten dupp i økonomien, sier dekanen.