Innvandringskritisk parti bruker NTNU-slagordet

Partiet Alliansen bruker «Challenge Democracy» som emneknagg når de skal etablere lokallag ved NTNU.
NTNUs «Challenge Everything»-kampanje, her avbildet på t-banestasjonen ved Stortinget, lånes nå av partiet Alliansen. 
        
            (Foto: Tord Dale)

NTNUs «Challenge Everything»-kampanje, her avbildet på t-banestasjonen ved Stortinget, lånes nå av partiet Alliansen.  Foto: Tord Dale

- Vi bruker #challengedemocracy når vi skal starte et studentlag fordi det er NTNUs slagord. Det er for å spille med på reklamekampanjen fra NTNU, sier Hans Jørgen Lysglimt Johansen, leder for partiet Alliansen til Adresseavisen.

Slagordet er fra NTNUs side del av høstens «Challenge Everything»-kampanje. Slagordet er blant annet å finne på fortauet rundt Hovedbygingen på Gløshaugen, og reklamebanneret med teksten var også godt synlig da Universitetet i Oslo hadde årsfest.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

Alliansen bruker slagordet i forbindelse med at de nå ønsker å opprette lokallag ved NTNU. Det politiske miljøet ved NTNU er ifølge Johansen langt ute på den politiske venstresiden, og han ønsker med etableringen av et lokallag å utfordre tankegangen mer fra høyresiden.

NTNU-rektor Gunnar Bovim sier til Adresseavisen at de godtar at andre tar i bruk slagordet fra kampanjen, og at de er åpne for diskusjoner.

- Vi vil bidra til toleranse og aktiv debatt og er opptatt av ytringsfrihet og organisasjonsfrihet, sier han.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Ytring:

Alle må med for å få til et unikt kunstnerisk kraftsentrum ved NTNU

«Ideen om at arkitektur og design skal dominere et KAM-senteret i Høyskolebakken uten kunst- og medievitenskap og musikk, går på tvers av fundamentale forutsetninger for campusprosessen», skriver forfatterne av denne ytringen.

Linjeforeningen Sct. Omega Broderskab:

Har dyrket det «rene vennskap» i 100 år

Linjeforeningen Sct. Omega Broderskab feirer 100 årsjubileum i 2019. Hvordan ble de en av NTNUs største linjeforeninger?

PST advarer studenter mot utenlandsk etterretning

Norske studenter er blitt kontaktet av utenlandsk etterretning, opplyser PST, som advarer og informerer om faren.

Mindre frafall blant guttene når jenteandelen på studiet stiger

– Den beste måten å bedre trivselen for gutta på, er å få flere jenter inn på studiet, sier Endre M. A. Ulberg.