Varsler kontroll av alle biler parkert på campus

Innkjøringsproblemene med den nye parkeringsbetalingen ved NTNU skal være løst. Det feires med storstilte kontroller.
Etter at kontrakten med Trondheim kommune gikk ut i september vant selskapet Apcoa anbudsrunden om drifting av parkering ved NTNU. (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Etter at kontrakten med Trondheim kommune gikk ut i september vant selskapet Apcoa anbudsrunden om drifting av parkering ved NTNU. Foto: KRISTOFFER FURBERG

NTNU Campusservice melder på NTNUs intranett Innsida at innkjøringsproblemene knyttet til parkeringsbetaling på NTNUs parkeringsplasser når er løst. Det feires med varslede kontroller av parkerte kjøretøy.

«I løpet av de nærmeste dagene vil alle biler bli kontrollert for å se om parkeringsavgift er betalt. Har du ikke betalt, vil du få bot» skriver de i meldingen.

Problemene er knyttet til overgangen fra Trondheim parkering sine systemer til betalingstjenesten Apcoa. Campusservice skriver i meldingen at det fremdeles er noen få brukere med Android-telefon som opplever problemer.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

«Disse bes om å bruke nettisden til Apcoa via nettleser på telefonen, inntil ny oppdatering av appen er på plass. Denne oppdateringen rulles ut denne uken» skriver de.

«NTNU Campusservice beklager igjen til alle som har opplevd problemer med å betale for parkering etter innføring av nye betalingsmetoder for parkering. Vi tar alle innspill på alvor og jobber videre med å bedre løsningen».

Årsaken til skiftet av betalingsløsning er at kontrakten NTNU hadde med Trondheim parkering gikk ut i september. Apcoa Parking Norway As, tidligere kjent som EuroPark, vant da den nye anbudsrunden.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Langeland om seg selv:

Offentlig intellektuell, litterær bohem, hagefestmatador

Å sende meldinger med seksualisert innhold til ledere, sykepleiere og andre, er bare en del av Nils Rune Langelands stil, framgikk det av hans forklaring i Oslo tingrett.

NTNU-ansatte ble hedret i prisutdeling

NTNU hedret ansatte i intern prisutdeling for første gang siden 2015. Her er prisvinnerne.

Halvparten er kvinner

Ti nye meritterte undervisere

Denne gang var kvinneandelen blant de meritterte underviserne på 50 prosent. Fem kvinner og fem menn fikk status som meritterte undervisere.

Én av tre studenter lider av søvnproblemer

Andelen studenter med søvnproblemer har økt fra 22,6 prosent til 30,5 prosent de siste åtte årene. – Overraskende høy forekomst, vi trekker en parallell til at stadig flere sliter psykisk, sier søvnforsker og psykolog Børge Sivertsen.