Ærespris til NTNU-forsker

Aina Lian Flem fra Institutt for sosialt arbeid fikk nordisk hederspris for sin innsats for å fremme mangfold i sosionomutdanningen.
F.v.: Aina Lian Flem, NTNU, Anna Metteri, universitetet i Tampere og Marcus Knutagård, prisutdeler og leder for NOUSA. 
        
            (Foto: Ann Kristin Alseth/NTNU)

F.v.: Aina Lian Flem, NTNU, Anna Metteri, universitetet i Tampere og Marcus Knutagård, prisutdeler og leder for NOUSA.  Foto: Ann Kristin Alseth/NTNU

Under NOUSA/FORSA-konferansen i Helsingfors ble Aina Lian Flem, førstelektor ved Institutt for sosialt arbeid på NTNU, tildelt æresprisen.

Flem ble tildelt æresprisen for «sitt engasjement og kraft i det pedagogiske utviklingsarbeidet i utdanning i sosialt arbeid i Norge og Norden». I begrunnelsen ble også hennes innsats for å fremme mangfold i sosionomutdanningen og for å aktivt møte de nye utfordringene i dagens globaliserte samfunn understreket.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

I tillegg til Flem fikk også Anna Metteri fra Tampereen yliopisto, universitetet i Tampere, æreprisen.

NOUSA/FORSA-konferansen er en nordisk sammenkomst for fagfeltet sosialt arbeid, og prisen deles ut hvert andre år. NOUSA er en nordisk organisasjon for utdanning i sosialt arbeid.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Konflikten ved IHS:

Undersøkelser av arbeidsmiljø og konflikter får krass kritikk

- Jeg er ganske kritisk til hva som skal komme ut av dette. Jeg tror ikke de finner noen sannhet. Dette er ikke en objektiv undersøkelse, sier professor Håkon With Andersen ved NTNUs Institutt for historiske studier (IHS).

- Fakultetene er neppe den beste måten å organisere på, men det er det beste vi har

Nord universitet mener fakultetsmodellen er riktig i den oppbyggingsfasen de er inne i, mens Universitetet i Oslo har troen på løpende vurderinger av ledelse og organisasjon for å gjøre den jobben de skal. - Strukturer kan hindre tverrfaglighet, men man må akseptere den strukturen man har, sier Oslomet-rektor Curt Rice.

Ytring:

Campusprosjektet er både en trussel og en mulighet

En fortetting uten at det planlegges for hvordan vi skal videreutvikle eksperimentell infrastruktur vil svekke NTNU på sikt, skriver forfatterne av denne ytringen.