Ærespris til NTNU-forsker

Aina Lian Flem fra Institutt for sosialt arbeid fikk nordisk hederspris for sin innsats for å fremme mangfold i sosionomutdanningen.
F.v.: Aina Lian Flem, NTNU, Anna Metteri, universitetet i Tampere og Marcus Knutagård, prisutdeler og leder for NOUSA.
(Foto: Ann Kristin Alseth/NTNU)

F.v.: Aina Lian Flem, NTNU, Anna Metteri, universitetet i Tampere og Marcus Knutagård, prisutdeler og leder for NOUSA. Foto: Ann Kristin Alseth/NTNU

Under NOUSA/FORSA-konferansen i Helsingfors ble Aina Lian Flem, førstelektor ved Institutt for sosialt arbeid på NTNU, tildelt æresprisen.

Flem ble tildelt æresprisen for «sitt engasjement og kraft i det pedagogiske utviklingsarbeidet i utdanning i sosialt arbeid i Norge og Norden». I begrunnelsen ble også hennes innsats for å fremme mangfold i sosionomutdanningen og for å aktivt møte de nye utfordringene i dagens globaliserte samfunn understreket.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

I tillegg til Flem fikk også Anna Metteri fra Tampereen yliopisto, universitetet i Tampere, æreprisen.

NOUSA/FORSA-konferansen er en nordisk sammenkomst for fagfeltet sosialt arbeid, og prisen deles ut hvert andre år. NOUSA er en nordisk organisasjon for utdanning i sosialt arbeid.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

– Vanskeligere å bruke Ny-Ålesund til forskningsbasert undervisning

– Det er manglende interesse for å bruke Ny-Ålesund for å utdanne neste generasjons polarforskere, sier professor Geir Johnsen. Problematikken ble nylig tatt opp i et skriftlig sprøsmål i Stortinget.

Frp-topp enig i at studentene sutrer

Studentene har ingen grunn til å klage på innstramminger i stipendordningen, mener utdanningskomiteens leder Roy Steffensen (Frp).

Kjønnsforskningens venner og uvenner ti år etter Hjernevask

Hva har TV-serien Hjernevask og den kanadiske psykologiprofessoren Jordan Peterson til felles? Fenomenene er uttrykk for samme tendens i tiden, skriver Agnes Bolsø.

NTNUs første meritterte førstelektor

– Å merittere en førstelektor har en viktig signaleffekt, det tydeliggjør at undervisning er viktig, sier Wenche Waagen førstelektor i musikkdidaktikk.