Siv Anniken Røv blir ny kommunikasjonssjef

Røv er i dag kommunikasjonsdirektør i Trondheim kommune.
Siv Anniken Røv er NTNUs nye kommunikasjonssjef. 
        
            (Foto: Carl-Erik Eriksson)

Siv Anniken Røv er NTNUs nye kommunikasjonssjef.  Foto: Carl-Erik Eriksson

Hun slutter i jobben neste år for å starte ved NTNU, melder Adresseavisen.

Røv forteller til Adressa at hun egentlig ikke hadde tenkt på å bytte ut jobben hun har hatt i kommunen de siste tolv årene. Men da hun ble kontaktet av et rekrutteringsbyrå, ble hun spurt om hun ikke kunne reflektere på stillingen.

LES OGSÅ: Fossen slutter som kommunikasjonssjef

LES OGSÅ: Disse søkte jobben som kommunikasjonssjef

- Jeg tenkte meg grundig om og diskuterte med familien, og fant ut at jo, jeg har egentlig lyst på den jobben. Det er en veldig spennende institusjon, sier Røv.

Siv Anniken Røv sa opp jobben i kommunen tidligere denne uka, og starter ved NTNU første mars neste år.

Chrristian Fossen gikk av som kommunikasjonssjef 1. august i år. Jan Erik Kaarø, nestleder i kommunikasjonsavdelingen, fungerer i stillingen fram til den nye kommunikasjonssjefen er på plass. 

Totalt hadde 24 personer som har søkt på stillingen som kommunikasjonssjef ved NTNU, 11 kvinner og 13 menn, hvor av 7 var unntatt offentlighet.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Mener samfunnet taper på at forskerstillinger lyses ut internasjonalt

– Samfunnet investerer i utdannelsen vår, men får lite igjen for pengene når jobbene går til utenlandske søkere, sier Astrid Mork-Jansson ved Universitetet i Stavanger.

Konflikten ved IHS:

Undersøkelser av arbeidsmiljø og konflikter får krass kritikk

- Jeg er ganske kritisk til hva som skal komme ut av dette. Jeg tror ikke de finner noen sannhet. Dette er ikke en objektiv undersøkelse, sier professor Håkon With Andersen ved NTNUs Institutt for historiske studier (IHS).

- Fakultetene er neppe den beste måten å organisere på, men det er det beste vi har

Nord universitet mener fakultetsmodellen er riktig i den oppbyggingsfasen de er inne i, mens Universitetet i Oslo har troen på løpende vurderinger av ledelse og organisasjon for å gjøre den jobben de skal. - Strukturer kan hindre tverrfaglighet, men man må akseptere den strukturen man har, sier Oslomet-rektor Curt Rice.

Ytring:

Campusprosjektet er både en trussel og en mulighet

En fortetting uten at det planlegges for hvordan vi skal videreutvikle eksperimentell infrastruktur vil svekke NTNU på sikt, skriver forfatterne av denne ytringen.