Siv Anniken Røv blir ny kommunikasjonssjef

Røv er i dag kommunikasjonsdirektør i Trondheim kommune.
Siv Anniken Røv er NTNUs nye kommunikasjonssjef.
(Foto: Carl-Erik Eriksson)

Siv Anniken Røv er NTNUs nye kommunikasjonssjef. Foto: Carl-Erik Eriksson

Hun slutter i jobben neste år for å starte ved NTNU, melder Adresseavisen.

Røv forteller til Adressa at hun egentlig ikke hadde tenkt på å bytte ut jobben hun har hatt i kommunen de siste tolv årene. Men da hun ble kontaktet av et rekrutteringsbyrå, ble hun spurt om hun ikke kunne reflektere på stillingen.

LES OGSÅ: Fossen slutter som kommunikasjonssjef

LES OGSÅ: Disse søkte jobben som kommunikasjonssjef

- Jeg tenkte meg grundig om og diskuterte med familien, og fant ut at jo, jeg har egentlig lyst på den jobben. Det er en veldig spennende institusjon, sier Røv.

Siv Anniken Røv sa opp jobben i kommunen tidligere denne uka, og starter ved NTNU første mars neste år.

Chrristian Fossen gikk av som kommunikasjonssjef 1. august i år. Jan Erik Kaarø, nestleder i kommunikasjonsavdelingen, fungerer i stillingen fram til den nye kommunikasjonssjefen er på plass. 

Totalt hadde 24 personer som har søkt på stillingen som kommunikasjonssjef ved NTNU, 11 kvinner og 13 menn, hvor av 7 var unntatt offentlighet.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

– Vanskeligere å bruke Ny-Ålesund til forskningsbasert undervisning

– Det er manglende interesse for å bruke Ny-Ålesund for å utdanne neste generasjons polarforskere, sier professor Geir Johnsen. Problematikken ble nylig tatt opp i et skriftlig sprøsmål i Stortinget.

Frp-topp enig i at studentene sutrer

Studentene har ingen grunn til å klage på innstramminger i stipendordningen, mener utdanningskomiteens leder Roy Steffensen (Frp).

Kjønnsforskningens venner og uvenner ti år etter Hjernevask

Hva har TV-serien Hjernevask og den kanadiske psykologiprofessoren Jordan Peterson til felles? Fenomenene er uttrykk for samme tendens i tiden, skriver Agnes Bolsø.

NTNUs første meritterte førstelektor

– Å merittere en førstelektor har en viktig signaleffekt, det tydeliggjør at undervisning er viktig, sier Wenche Waagen førstelektor i musikkdidaktikk.