Delte ut pris til «engasjerende og inkluderende» førsteamanuensis

Vinneren var på jobbreise i Sveits da studiekvalitetsprisen ble delt ut for 19.gang i Gjøvik.
Rune Hjelsvold tok imot prisen på vegne av Nowostawski som er på jobbreise. Prisen ble delt ut av Gunn Rognstad, leder for seksjon for utdanning ved NTNU i Gjøvik og Julie Heiberg, tidligere stedlig leder for Studenttinget ved NTNU Gjøvik. 
    
      (Foto: Anders Gimmestad Gule/NTNU)

Rune Hjelsvold tok imot prisen på vegne av Nowostawski som er på jobbreise. Prisen ble delt ut av Gunn Rognstad, leder for seksjon for utdanning ved NTNU i Gjøvik og Julie Heiberg, tidligere stedlig leder for Studenttinget ved NTNU Gjøvik.  Foto: Anders Gimmestad Gule/NTNU

Ved NTNU i Gjøvik ble sto mandag 19. mai i studiekvalitetens tegn med prisutdeling, heder og ære.

Dette er 19. gang studiekvalitetsprisen deles ut, og i år gikk den til Mariusz Nowostawski, førsteamanuensis ved Institutt for datateknologi og informatikk.

Førsteamanuensisen var selv på jobbreise i Sveits og prisen ble derfor tatt imot av Rune Hjelsvold på vegne av Nowostawski.

I begrunnelsen skriver studiekvalitetsutvalget at Nowostawski spesielt har utmerket seg ved å involvere studentene som samarbeidspartnere i læringsprosessen og gitt de en reell påvirkningskraft på utformingen av studiet.

«Til tross for en hektisk hverdag oppleves vedkommende som svært engasjerende og inkluderende, både i klasserommet, på kontoret og i elektroniske fora» skriver de og legger til at prisvinneren ikke er redd for å teste ut nye læringsmetoder for å øke engasjementet blant studentene.

«Kandidaten gir studentene rom for å utvikle seg og respekterer alles meninger, men kommer samtidig med utfordrende argumenter som leder til refleksjon».

Førsteamenuensis Linda Stigen og Førsteamenuensis Randi Stokke fikk begge en oppmerksomhet for å ha oppnådd førstekompetanse i løpet av det siste året. 
    
      (Foto: Anders Gimmestad Gule/NTNU)

Førsteamenuensis Linda Stigen og Førsteamenuensis Randi Stokke fikk begge en oppmerksomhet for å ha oppnådd førstekompetanse i løpet av det siste året.  Foto: Anders Gimmestad Gule/NTNU

I tillegg til studiekvalitetsprisen ble også de som har oppnådd professor- og førstekompetanse i løpet av det siste året hedret med boller og noe sprudlende i glasset.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Professor ved UiB tiltalt for å ha levert falske reiseregninger

En professor ved Universitetet i Bergen er tiltalt for grovt bedrageri.

Rekordlav flytende rente hos Lånekassen

Fra 1. september vil den flytende renta på studielån ligge på 1,539 prosent. Så lav har den aldri vært før.

Digital fotoautomat skal opprettholde smittevern på campus

En nettbasert løsning skal hindre kø blant studenter og ansatte som trenger adgangskort til semesterstart.

Ytring:

Kan vi gjøre Norges framtid til NTNUs sommervisjon?

NTNU-tankesmien bør ikke bare studere virkeligheter, men få nye virkeligheter til å oppstå, skriver Arne B. Johansen.