De nye medlemmene av Studenttinget 2020 er klare

Nå står 25 nye representanter klare til å delta i Studenttinget. Leder Cecilie Bjørnsdotter Raustein er fornøyd med å ha økt valgdeltakelsen fra i fjor.
Cecilie Bjørnsdotter Raustein, nåværende leder for Studenttinget. 
        
            (Foto: Espen Halvorsen Bjørgan)

Cecilie Bjørnsdotter Raustein, nåværende leder for Studenttinget.  Foto: Espen Halvorsen Bjørgan

25 nye medlemmer er valgt til Studenttinget ved NTNU.

Fra Trondheim stiller Anders Bendiksen, Andreas Knudsen Sund, Aslak Hollund, Charlotte Söderström, Erik Solberg Finnes, Espen Lockhart Pedersen, Håkon Gravem Isaksen, Ingeborg Pedersen Reigstad, Ingrid Folstad, Karoline Bonnerud, Line Ås Finberg, Lone Bergland Christoffersen, Sanne Storesund Hansson, Sigurd Solheim, Simon Løvdal, Talal Mohammad, Thomas Ramirez, Torkil Seljestokken, Vegard Undheim, Åse Marie Mundal og Åsne Stige

Fra Gjøvik er Gøran Borg og Lina Marie Feste valgt.

Fra Ålesund er representantene Savan Anghan og Tom André Helvig.

Lav valgoppslutning

Alle studenter ved NTNU har stemmerett.

Av 40.607 stemmeberettigede var det 4.355 som stemte, en valgoppslutning på 10,72 prosent.

– Vi skulle gjerne sett en enda høyere oppslutning, men er fornøyde med å ha gått opp over to prosentpoeng siden fjoråret. Vi mener også at de studentene som har stemt har gjort dette på et sterkt grunnlag, sier Cecilie Bjørnsdotter Raustein, leder av Studenttinget, i en pressemelding.

Første møte torsdag

Hun sier også at både valgstyret, de nåværende tillitsvalgte og kandidatene selv har lagt ned en formidabel innsats i å promotere valget og viktigheten av å bruke stemmeretten.

I fjor var deltakelsen på 8,4 prosent.

Torsdag 14. november holder Studenttinget 2020 sitt konstituerende møte.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Medisinstudentene vil tilbake til pasientene

Medisinstudentene mener den pasientnære undervisningen bør starte opp igjen så raskt som mulig. – Det er en stor del av utdanningen vår, sier leder for medisinstudentene,

Ytring:

Ap, Sp og FrPs lek med spåkula

Vi stiller oss spørrende til hvem som skal ha denne definisjonsmakten på hva som er arbeidsrelevant, og hvordan man kan vite hva arbeidslivet har behov for i de kommende årene?

Dette er medisin mot frafall i videregående

Gjennom solidaritetskorpset kan ungdom mellom 18 og 30 år jobbe frivillig i et annet land i Europa. Det ga meg tryggheten jeg trengte, skriver Sondre Hansen.

Gjesteskribenten:

Hvordan har vi klart oss på NTNU under pandemien?

Hvordan har vi klart oss på NTNU så langt? spør Helge Holden. Her diskuterer han noen av erfaringene med å holde det gående under en pandemi.