Rotevatn blir dekan igjen

1. mars kommer Audhild Gregoriusdotter Rotevant tilbake som dekan ved Høgskulen i Volda. Hun ble i sommer omplassert fra samme stilling.
Først dekan, så omplassert og nå dekan igjen.  
        
            (Foto: Høgskolen i Volda)

Først dekan, så omplassert og nå dekan igjen.   Foto: Høgskolen i Volda

Det var på et allmøte onsdag morgen at de ansatte fikk beskjed om at Rotevatn igjen blir dekan ved Avdeling for mediafag, skriver Khrono.

Stillingen som dekan ved Avdeling for mediefag ble lyst ut på nytt og det ble da kjent at Rotevatn søkte på sin tidligere stilling. Hun var en av sju søkere.

Til Medier24 forklarte hun hvorfor hun søkte på stillingen:

«Eg søkjer fordi eg har starta på ei viktig omstilling for avdelinga og medifaga. Eg har levert det styret har bestilt i mi første periode; økonomisk, fagleg og administrativt. No må arbeidet halde fram og avdelinga må jobbe i fellesskap for å løyse utfordringane framover».

Rotevatn har hele tiden ment at det ikke var rettslig grunnlag for å midlertidig omplassere henne.Bakgrunnen for omplasseringen var en misnøye med ledelsen, noe som ble kjent gjennom en arbeidsmiljøundersøkelse.

LES OGSÅ: Volda-dekan midlertidig omplassert

LES OGSÅ: Mener omplassering er en oppsigelse


UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Akademisk frihet vs. ytringsfrihet:

- Varsellampene bør blinke når en leder «vil ta en prat»

Hvem skal avgjøre når en forsker som uttaler seg i det offentlige rom går utenfor eget kompetanseområde? - Ingen andre enn forskeren selv, mener Espen Leirset.

Gjesteskribenten:

ABE-«reformen» – når er det nok?

Det er klart at en årlig reduksjon av budsjettet på 0,5–0,8 prosent må slutte på et tidspunkt. Kunsten er å vite når nok er nok.

Korona i Firenze:

- Her går livet som normalt

- Personlig tar jeg dette med relativt stor ro, sier professor Kristian Steinnes på telefon fra sitt kontor i utkanten av Firenze.