Ingen undervisning på campus før til høsten

All undervisning ved NTNU skal foregå digitalt ut vårsemesteret.
NTNU avlyser undervisning på campus ut vårsemesteret.  
        
            (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

NTNU avlyser undervisning på campus ut vårsemesteret.   Foto: KRISTOFFER FURBERG

Denne beslutninga ble tatt av rektor Anne Borg tirsdag med hjemmel i vedtak i midlertidig forskrift vedtatt av NTNUs styre, ifølge Innsida.

På spørsmål fra UA om dette også innebærer at ansatte må jobbe hjemmefra og holde seg unna campus fram til høsten, får vi følgende svar:

- Hvor lenge hjemmekontorperioden vil vare, avhenger av smittesituasjonen i Norge og myndighetenes beslutninger. Regjeringen kommer med nye vurderinger 8. april, sier kommunikasjonssjef Siv Anniken Røv.

Bakgrunnen er smittetiltakene i alle NTNUs bygninger på grunn av koronapandemien

- Men selv om campusene er stengt, er det enkelte virksomhetskritiske aktiviteter som går. For eksempel en del laboratoriearbeid. Det gjøres også nå, sier Røv til Adresseavisen.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Ytring:

Ap, Sp og FrPs lek med spåkula

Vi stiller oss spørrende til hvem som skal ha denne definisjonsmakten på hva som er arbeidsrelevant, og hvordan man kan vite hva arbeidslivet har behov for i de kommende årene?

Dette er medisin mot frafall i videregående

Gjennom solidaritetskorpset kan ungdom mellom 18 og 30 år jobbe frivillig i et annet land i Europa. Det ga meg tryggheten jeg trengte, skriver Sondre Hansen.

Gjesteskribenten:

Hvordan har vi klart oss på NTNU under pandemien?

Hvordan har vi klart oss på NTNU så langt? spør Helge Holden. Her diskuterer han noen av erfaringene med å holde det gående under en pandemi.

NTNU etterlyser mindre styring i innspill til ny styringspolitikk

NTNU advarer mot for mange lover og regler i innspillene til ny UH-lov og ny styringspolitikk.