Blir ny leder for Technoport

Karianne Tung tar over som daglig leder i Technoport 1.juli.
Den tidligere stortingspolitikeren Karianna Tung bytter ut  
        
            (Foto: Bernt Sønvisen, Arbeiderpartiet)

Den tidligere stortingspolitikeren Karianna Tung bytter ut   Foto: Bernt Sønvisen, Arbeiderpartiet

Seniorrådgiver Karianne Tung ved NTNU forlater Gløshaugen og blir ny leder for foreningen Technoport, skriver Adresseavisen fredag.

– Jeg måtte bare si ja til å lede denne jobben. Her får jeg jobbe i krysningspunktet mellom politikk, næringsliv og forskning. Jeg trigges av å ha et mål som er større enn meg selv, sier Tung til avisen.

Technoport arrangerer blant annet en årlig teknologikonferanse i Trondheim, samt festivalene Trondheim Maker Faire og Trondheim Playground.

Tung begynner i jobben 1.juli.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Ytring:

Ap, Sp og FrPs lek med spåkula

Vi stiller oss spørrende til hvem som skal ha denne definisjonsmakten på hva som er arbeidsrelevant, og hvordan man kan vite hva arbeidslivet har behov for i de kommende årene?

Dette er medisin mot frafall i videregående

Gjennom solidaritetskorpset kan ungdom mellom 18 og 30 år jobbe frivillig i et annet land i Europa. Det ga meg tryggheten jeg trengte, skriver Sondre Hansen.

Gjesteskribenten:

Hvordan har vi klart oss på NTNU under pandemien?

Hvordan har vi klart oss på NTNU så langt? spør Helge Holden. Her diskuterer han noen av erfaringene med å holde det gående under en pandemi.

NTNU etterlyser mindre styring i innspill til ny styringspolitikk

NTNU advarer mot for mange lover og regler i innspillene til ny UH-lov og ny styringspolitikk.