Se immatrikuleringen ved NTNU Ålesund direkte nå

Er du på immatrikuleringen? Bruk #NTNU på Instagram så publiserer vi bildene dine i UA.

I underkant av 49.000 personer søkte om å få studere ved NTNU fra høsten av, og av disse var det rundt 23.000 som hadde NTNU som førstevalg.I alt har drøyt 14 600 fått tilbud om studieplass, og halvparten av disse er kvinner.

Torsdag klokken 10.00 er det klart for den årlige immatrikuleringsseremonien der nye studenter ønskes velkommen med taler, musikk, dans og hilsener. I Ålesund er det fmiljøminister Vidar helgesen som er årets taler. Rektor Annik Magerholm Fet vil også hilse de nye studentene velkommen.

Dekan Anne Borg er den øverste NTNU-ledelsens utsendte til Ålesund.

Er du på immatrikuleringen? Bruk #Universitetsavisa på Instagram så kan vi publisere bildene dine i UA.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

UiO verdas 62. beste universitet

Shanghai-rankinga plasserer Universitetet i Oslo som nummer 62 av dei beste universiteta i verda. NTNU er mellom dei 101 og 150 beste.

Arendalsuka:

- Foretaksmodellen blir ikke noe av

Arendal: Det er SP-politiker og tidligere styreleder ved NTNU Marit Arnstads vurdering etter de siste rundene i debatten omkring Regjeringens såkalte mulighetsstudie. Hans Petter Graver deler Arnstads vurdering. Men Nybø vil la utredningsarbeidet gå sin gang.

- Det er ikke sånn at alle trives på et kontor

Det var naturlig nok uenigheter da forskernes eget fagforbund inviterte til en diskusjon om hvorvidt de skal få beholde sine kontorer og bokhyller.

Rotter i realfagskantina - stengt på ubestemt tid

Kan ha kommet seg inn i forbindelse med ombyggingsarbeid.