Se immatrikuleringen ved NTNU Ålesund direkte nå

Er du på immatrikuleringen? Bruk #NTNU på Instagram så publiserer vi bildene dine i UA.

I underkant av 49.000 personer søkte om å få studere ved NTNU fra høsten av, og av disse var det rundt 23.000 som hadde NTNU som førstevalg.I alt har drøyt 14 600 fått tilbud om studieplass, og halvparten av disse er kvinner.

Torsdag klokken 10.00 er det klart for den årlige immatrikuleringsseremonien der nye studenter ønskes velkommen med taler, musikk, dans og hilsener. I Ålesund er det fmiljøminister Vidar helgesen som er årets taler. Rektor Annik Magerholm Fet vil også hilse de nye studentene velkommen.

Dekan Anne Borg er den øverste NTNU-ledelsens utsendte til Ålesund.

Er du på immatrikuleringen? Bruk #Universitetsavisa på Instagram så kan vi publisere bildene dine i UA.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

NTNU sperrer epost for Mac-brukere

Etter over en uke med enorme epostproblemer på NTNU har IT-avdelingen torsdag sperret for bruk av epost på Mac.

Eksamenstabbe rammet medisinstudenter

En menneskelig feil førte til at tredjeårs medisinstudenter ved NTNU kunne lese seg fram til fasit på en del av eksamensoppgavene. Studenter og fakultetsledelse har sittet i møte torsdag formiddag for å finne løsning.

Fortsatt uavklart om streik i staten

YS Stat, LO Stat og Unio har ifølge VG sagt ja til forslaget i lønnsoppgjøret med staten. Samtidig får NTB opplyst at alle forbundene fortsatt forhandler.

UiO må spare 100 millioner

Universitetet i Oslo må antakelig kutte om lag 100 millioner kroner i rammen kommende år. Ved andre universiteter og høgskoler er underforbruk blitt årsak til bekymring for Kunnskapsdepartementet.