Se immatrikuleringen ved NTNU Ålesund direkte nå

Er du på immatrikuleringen? Bruk #NTNU på Instagram så publiserer vi bildene dine i UA.

I underkant av 49.000 personer søkte om å få studere ved NTNU fra høsten av, og av disse var det rundt 23.000 som hadde NTNU som førstevalg.I alt har drøyt 14 600 fått tilbud om studieplass, og halvparten av disse er kvinner.

Torsdag klokken 10.00 er det klart for den årlige immatrikuleringsseremonien der nye studenter ønskes velkommen med taler, musikk, dans og hilsener. I Ålesund er det fmiljøminister Vidar helgesen som er årets taler. Rektor Annik Magerholm Fet vil også hilse de nye studentene velkommen.

Dekan Anne Borg er den øverste NTNU-ledelsens utsendte til Ålesund.

Er du på immatrikuleringen? Bruk #Universitetsavisa på Instagram så kan vi publisere bildene dine i UA.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

- Jeg er ikke bekymret for den akademiske friheten ved NTNU

«Universitetsledelsen skal aldri opptre på en måte som fører til selvsensur», slår SU-dekan Marit Reitan fast i dette intervjuet.

Mener NTNUs akademiske frihet blir innskrenket

NTNU får flengende kritikk av Kristian Gundersen for sin håndtering av kontroversen omkring nettstedet Resetts intervju med Øyvind Eikrem. Han får delvis følge av Anine Kierulf. Begge er kritiske til dekan Marit Reitans bruk av begrepet «ytringsansvar.»

Professor leverte bok for sent, ilagt 2250 euro i bot

En tysk psykologiprofessor er ilagt en bot på 2.250 euro for å ha levert tilbake 50 bøker til høyskolens bibliotek for sent. Saken har nå havnet i retten.

Norce-tilsette mistar millionar i pensjon

Ei gruppe tilsette i Norce protester mot den nye pensjonsordninga deira, som eldre arbeidstakarar taper pengar på.