Se immatrikuleringen ved NTNU Ålesund direkte nå

Er du på immatrikuleringen? Bruk #NTNU på Instagram så publiserer vi bildene dine i UA.

I underkant av 49.000 personer søkte om å få studere ved NTNU fra høsten av, og av disse var det rundt 23.000 som hadde NTNU som førstevalg.I alt har drøyt 14 600 fått tilbud om studieplass, og halvparten av disse er kvinner.

Torsdag klokken 10.00 er det klart for den årlige immatrikuleringsseremonien der nye studenter ønskes velkommen med taler, musikk, dans og hilsener. I Ålesund er det fmiljøminister Vidar helgesen som er årets taler. Rektor Annik Magerholm Fet vil også hilse de nye studentene velkommen.

Dekan Anne Borg er den øverste NTNU-ledelsens utsendte til Ålesund.

Er du på immatrikuleringen? Bruk #Universitetsavisa på Instagram så kan vi publisere bildene dine i UA.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Universitetet i Tromsø:

Student fikk ikke medhold i retten

En sykepleiestudent i Tromsø gikk rettens vei etter å ha blitt utestengt fra praksisopplæring og klinisk undervisning i sykepleie, men fikk ikke medhold i Nord-Troms tingrett.

- Jeg tror ikke folk aner hvor mye festing det er på campus

I snitt er det snaut seks fester med alkohol på NTNU hver dag. - Trondheim er studentby nummer én, og da blir det raskt sånn, sier faglederen for NTNU Vakt og service.

Medarbeidersamtalen ble tatt i Nidelva

Da sjefen gav medarbeiderne makten til å bestemme lokasjon for årets medarbeidersamtale, fikk Egil Galaaen Gjølme en spesiell idé.

Sensurfrist:

Stend det verkeleg so bra til?

Studentane må være bra nøgde med studieprogrammet sitt når det er sensurfristen som opptek dei, skriv Lars Lundheim i denne ytringen.