Enda tre studenter er smittet ved NHH

Til sammen er 134 studenter smittet ved Norges Handelshøyskole.
Både NHH og BI har fire nye smittede personer. 
        
            (Foto: Silje Katrine Robinson)

Både NHH og BI har fire nye smittede personer.  Foto: Silje Katrine Robinson

Artikkelen er oppdatert med tre nye tilfeller

Tirsdag ble det bekreftet smitte hos tre nye studenter på Norges Handelshøyskole (NHH) i Bergen. Til sammen er 134 studenter ved skolen smittet av viruset.

– Smittetallene er lavere enn de var forrige uke. Vi håper de holder seg lave, og at vi etter hvert ikke vil ha mer smitte, sier kommunikasjonsdirektør Geir Mikalsen ved NHH til K7 Bulletin.

Han sier videre at skolen i slutten av uken vil ta stilling til om det kan være aktuelt å åpne igjen for fysisk undervisning fra og med neste uke.

NHH-ledelsen opplyser på skolens nettsider at de har tett dialog med smittevernkontoret. Smittevernkontoret driver smittesporing og varsler nærkontakter til alle studentene. De smittede studentene er i isolat, mens deres nærkontakter blir satt i karantene.

Bergens Tidende meldte mandag at også fire nye studenter ved BI i Bergen har fått påvist koronasmitte, og 21 personer er satt i karantene. Totalt er det dermed ni studenter ved skolen som er smittet siden studiestart.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Nesten 50 prosent økning i antall utestengelser på grunn av juks

Antallet studenter tatt for juks har skutt i været. Nesten 50 prosent flere er utestengt etter å ha blitt tatt for juks nå enn for et halvt år siden.

«Rasistisk» benk: – Markerer en viktig del av vitenskapens historie, sier UiO-rektoren

Bydelsutvalget i Gamle Oslo ønsker benken tilegnet Carl von Linné fjernet. For første gang uttaler nå UiO-rektor Svein Stølen seg om den "rasistiske" benken.

Forskningsdagene:

Åpen forskning er et gode for alle

Den raske utviklingen av datateknologi og håndtering av store datamengder gjør utvidet bruk av forskningsdata mulig for mange.

Utrettelig mas om arbeidslivsrelevans

Arbeidslivsrelevans er ikke fyrlykten institusjonene bør styre alle studieprogrammer etter.