To nye koronasmittede

To nye tilfeller av koronasmitte blant NTNU-studenter ble rapportert onsdag.
To nye studenter er smittet, men det er ikke behov for smittesporing ved NTNU, siden de ikke har vært på campus de siste dagene. 
        
            (Foto: Espen Halvorsen Bjørgan)

To nye studenter er smittet, men det er ikke behov for smittesporing ved NTNU, siden de ikke har vært på campus de siste dagene.  Foto: Espen Halvorsen Bjørgan

NTNU melder på sin interne nettside at ytterligere to studenter har testet positivt for covid-19. De hører til Fakultet for naturvitenskap og Fakultet for samfunns- og utdanningsvitenskap.

De smittede har ikke vært på campus de siste dagene. Den ene er samboer med en annen smittet student, og den andre knyttes til utbruddet på puben Lille London.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Kraftig nedgang i strykprosent i vår

Tall fra DBH viser at strykprosenten ved NTNU ramlet med en tredjedel våren 2020 sammenlignet med 2019.

Oppfordrer til hjemmeeksamen

NTNU har oppfordret alle fagmiljøene til å endre eksamensform til hjemmeeksamen der det er mulig.

Thomassen klager NTNU inn for Sivilombudsmannen

Professor Øyvind Thomassen klager NTNU inn for Sivilombudsmannen for behandlingen han ble utsatt for i forbindelse med IHS-striden.

Mener forholdet mellom NTNU og Sintef gnisser

NTNU og Sintef konkurrerer om de samme oppdragene, prosjektene og forskningsmidlene, advarer direktør Magnus Langseth i SFI Casa ved NTNU.