Fem nye NTNU-studenter smittet av korona

Dermed har tiø sammen 15 studenter ved NTNU har testet positivt for covid 19 så langt.
Ytterligere fem studenter har fått påvist covid 19. Samtlige har mildt forløp. 

Ytterligere fem studenter har fått påvist covid 19. Samtlige har mildt forløp. 

I alt 12 personer i Trondheim fikk 15. oktober påvist koronasmitte. Fem av de smittede er NTNU studenter.

Tre av dem hører til Fakultet for naturvitenskap (NV), en er hjemmehørende på Fakultet for samfunns- og utdanningsvitenskap (SU) og den siste ved Fakultet for informasjonsteknologi og elektroteknikk (IE), skriver NTNU på Innsida.

Smittetilfellene ble meldt til NTNU fra smittevernkontoret i Trondheim kommune i løpet av gårsdagen (torsdag). Noen av studentene har vært på campus og deltatt i ulike aktiviteter fram til mandag og tirsdag denne uka. Det er iverksatt smittevask flere steder der de har oppholdt seg. De som har deltatt på forelesninger med noen av dem er varslet med sms fra kommunen.  Andre nærkontakter er også blitt varslet. 

¨Av de smittede er tre i 10-årene, fem i 20-årene, en i 30-årene, en i 40-årene og to i 50-årene. Ni av de 12 er smittet av kjent nærkontakt, en er smittet i utlandet, mens smittekilden for to foreløpig ikke er identifisert, akriver Trondheim kommune i en pressemelding.

Tre av de smittede er skoleelever og følgende skoler er berørt: Charlottenlund videregående skole, Strinda Videregående skole og Sunnland Ungdomsskole. Berørte elever og ansatte er satt i karantene.

Alle de smittede har mildt forløp. 

I alt ble det utført 935 tester. 

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Oppfordrer til hjemmeeksamen

NTNU har oppfordret alle fagmiljøene til å endre eksamensform til hjemmeeksamen der det er mulig.

Thomassen klager NTNU inn for Sivilombudsmannen

Professor Øyvind Thomassen klager NTNU inn for Sivilombudsmannen for behandlingen han ble utsatt for i forbindelse med IHS-striden.

Mener forholdet mellom NTNU og Sintef gnisser

NTNU og Sintef konkurrerer om de samme oppdragene, prosjektene og forskningsmidlene, advarer direktør Magnus Langseth i SFI Casa ved NTNU.

NTNU vs Eikrem:

NTNU engasjerte to advokatbyråer

NTNU har benyttet seg av to ulike advokatbyråer i forbindelse med prosessen mot Øyvind Eikrem.