Ytring:

Hvorfor er det umulig å bestemme datoer for konten før 15. juli? Det var jo mulig før i tida.

Førsteamanuensis Trond Andresen mener at NTNUs system for kontinuasjonseksamen skaper vanskeligheter for ferieplanlegginga.
Trond Andresen er oppgitt over NTNUs systemer for kontinuasjonseksamener. 
        
            (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Trond Andresen er oppgitt over NTNUs systemer for kontinuasjonseksamener.  Foto: KRISTOFFER FURBERG

For en del år siden laget NTNUs administrasjon et system hvor faglærer og studenter først fikk vite dato for kontinuasjonseksamen så seint som 15. juli, mens man før den tid hadde fått eksamensdatoen tidligere. Denne innstramminga gjør ferieplanlegging vanskelig. Og at man ofte må jobbe med forberedelser i ferien. Administrasjonen er klar over dette.
 

Førstamanuensis ved Institutt for teknisk kybernetikk, Trond Andresen. 

Førstamanuensis ved Institutt for teknisk kybernetikk, Trond Andresen. I dag (15. juli) er datoen for mitt emne kunngjort. Siden dette er et emne med mange studenter og derfor også ganske mange som må ta "konten", blir det skriftlig eksamen, som må lages i forveien. Administrasjonen har greid å plassere den til 4. august! Jeg hadde - på grunnlag av mange års erfaring - regna med at den som vanlig havna rundt 8. til 11. august.

Kan noen der oppe i systemet forklare meg hvorfor:

- man ikke kan legge de store emnene til datoer litt seinere i august? Mindre emner vil jo vanligvis bli gjennomført muntlig, og der har faglærere fleksibilitet både med dato og forberedelser. Har dere overhodet tenkt på dette poenget?

- hvorfor det er umulig å bestemme datoer for konten før 15. juli? Det var jo mulig før i tida?
UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Kan gå mot mer hjemmekontor

Siden i vår har hovedregelen for oppstart vært at NTNU-ansatte skal tilbake på campus i august. Nå skal NTNU revurdere innholdet i denne regelen.

KI-rektor advarer mot hardt klima i den svenske koronadebatten

Advarer mot et stadig hardere debattklima i kjølvannet av pandemien: KI-rektor Ole Petter Ottersen uttrykker uro for at Sverige skal havne i samme negative spiral som der USA befinner seg.

Studenter ble smittet av covid etter arrangement på campus

Fem studenter ved Aarhus universitet er smittet av covid etter å ha deltatt på ett stort arrangement på campus.

Semesterstart nærmer seg - studentledere holder pusten

For første gang foregår studiestart mens en pandemi pågår. Ledere av studentorganisasjoner i Trondheim ser fram til et nytt semester hvor studentene får innta campus igjen. Samtidig er de bekymret.