Toppidretts-universitetet!

Bachelorstudent i psykologi ved NTNU og kombinerthopper Vegard Sklett vant kvalifiseringsrennet i Harrachov, lørdag. NTNUs toppidrettsstudenter utmerket seg på flere arenaer.
I VM håndball spiller Marit Malm Frafjord (master i Energi og miljø) knallgodt og skårer høyt på evalueringene som avisene foretar. Tonje Nøstvoll tidligere NTNU student (bachelorstudent i pedagogikk) er med.Lørdag vant Jan Schmid (BA-språk - tysk) WC i kombinert og 6 plass søndag. Magnus Krog (Idrett- og samfunnsvitenskap) med 10.plass lørdag og 2. plass søndag 0,4 sek fra første plass. Han vant i Kuusamoo forige helg.I Harrachov torsdag 8.12 vant Vegard Hankø Sklett (bachelor, psykologi) kvalifiseringen for fredagen renn. I rennet kom han på 13. plass. Lørdag var han med i laghopping og vant. Søndag havnet han på 18.plass, plassen foran Romøren.

Johan Martin Brandt (bachelor, idrett- og samfunn) klarte ikke å følge opp de fine resultatene fra sist helg. Han kom ikke med i noen av finaleomgangene denne helga. Men han var med i troppen og det er veldig bra.Også i skiskyting var det to tidligere NTNU studenter som utmerket seg under stafettene. Tora og Lars Berger. Tora fullførte sin BA ped, mens bror Lars kom til at han skulle avslutte matematikkstudiene helt.Forige helg deltok Lars Moholdt (master i Bygg) i WC skiorientering i og fikk 18 plass, og hans samboer Tiia Tallila og NTNU student fikk en fjerde plass i sin klasse. Løpene forgikk i Finland.P.t. er det nå 83 studenter ved NTNU som har et godkjent tilrettelagt studieløp ifht deres toppidrettssatsning. Jeg har i de siste ukene hatt flere henvendelser og skal ha samtaler med 4-5 stykker like over nytt år.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Mener samfunnet taper på at forskerstillinger lyses ut internasjonalt

– Samfunnet investerer i utdannelsen vår, men får lite igjen for pengene når jobbene går til utenlandske søkere, sier Astrid Mork-Jansson ved Universitetet i Stavanger.

Konflikten ved IHS:

Undersøkelser av arbeidsmiljø og konflikter får krass kritikk

- Jeg er ganske kritisk til hva som skal komme ut av dette. Jeg tror ikke de finner noen sannhet. Dette er ikke en objektiv undersøkelse, sier professor Håkon With Andersen ved NTNUs Institutt for historiske studier (IHS).

- Fakultetene er neppe den beste måten å organisere på, men det er det beste vi har

Nord universitet mener fakultetsmodellen er riktig i den oppbyggingsfasen de er inne i, mens Universitetet i Oslo har troen på løpende vurderinger av ledelse og organisasjon for å gjøre den jobben de skal. - Strukturer kan hindre tverrfaglighet, men man må akseptere den strukturen man har, sier Oslomet-rektor Curt Rice.

Ytring:

Campusprosjektet er både en trussel og en mulighet

En fortetting uten at det planlegges for hvordan vi skal videreutvikle eksperimentell infrastruktur vil svekke NTNU på sikt, skriver forfatterne av denne ytringen.