Toppidretts-universitetet!

Bachelorstudent i psykologi ved NTNU og kombinerthopper Vegard Sklett vant kvalifiseringsrennet i Harrachov, lørdag. NTNUs toppidrettsstudenter utmerket seg på flere arenaer.
I VM håndball spiller Marit Malm Frafjord (master i Energi og miljø) knallgodt og skårer høyt på evalueringene som avisene foretar. Tonje Nøstvoll tidligere NTNU student (bachelorstudent i pedagogikk) er med.Lørdag vant Jan Schmid (BA-språk - tysk) WC i kombinert og 6 plass søndag. Magnus Krog (Idrett- og samfunnsvitenskap) med 10.plass lørdag og 2. plass søndag 0,4 sek fra første plass. Han vant i Kuusamoo forige helg.I Harrachov torsdag 8.12 vant Vegard Hankø Sklett (bachelor, psykologi) kvalifiseringen for fredagen renn. I rennet kom han på 13. plass. Lørdag var han med i laghopping og vant. Søndag havnet han på 18.plass, plassen foran Romøren.

Johan Martin Brandt (bachelor, idrett- og samfunn) klarte ikke å følge opp de fine resultatene fra sist helg. Han kom ikke med i noen av finaleomgangene denne helga. Men han var med i troppen og det er veldig bra.Også i skiskyting var det to tidligere NTNU studenter som utmerket seg under stafettene. Tora og Lars Berger. Tora fullførte sin BA ped, mens bror Lars kom til at han skulle avslutte matematikkstudiene helt.Forige helg deltok Lars Moholdt (master i Bygg) i WC skiorientering i og fikk 18 plass, og hans samboer Tiia Tallila og NTNU student fikk en fjerde plass i sin klasse. Løpene forgikk i Finland.P.t. er det nå 83 studenter ved NTNU som har et godkjent tilrettelagt studieløp ifht deres toppidrettssatsning. Jeg har i de siste ukene hatt flere henvendelser og skal ha samtaler med 4-5 stykker like over nytt år.

God psykologi. Bachelorstudent i psykologi og kombinerthopper, Vegard Sklett, på vei mot toppen. 
        
            (Foto: Jan Erik Tangen)

God psykologi. Bachelorstudent i psykologi og kombinerthopper, Vegard Sklett, på vei mot toppen.  Foto: Jan Erik Tangen

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Ytring:

Ingen lønn for strevet

Erfarne stipendiater må se sine nyansatte kolleger hoppe forbi dem i lønn.

De har kveldsundervisning ved NTNU og liker det ikke

Studentene som tar emnet Rørdesign har kveldsundervisning to ganger i uka. I tillegg slutter siste forelesning klokka 17.00 på fredager.

Ytring:

Faren med kommersiell Open Access

«Plan S gjør rett i å redusere innflytelsen til grådige kommersielle abonnementsforlag, men går rett i garnet til kommersielle og like grådige OA-forlag,» skriver Simen Ådnøy Ellingsen i denne ytringen, hvor han argumenterer for at «grønn OA» kombinert med non-profit abonnementsforleggere er en fullgod løsning på problemene som oppstår.

KD ba UiT holde seg unna Nesna

UiT - Norges arktiske universitet så på muligheten for å tilby etter- og videreutdanning på Nesna, men ble anmodet av Kunnskapsdepartementet om å ikke engasjere seg mer, ifølge UiT-rektor Anne Husebekk.