Røe Isaksen kommer på bursdag

Kunnskapsministeren har meldt sin ankomst på tiårsjubileet til NTNU Nanolab.
Viser vei. Statsråd Torbjørn Røe Isaksen varsler egen strategi for universitetssamarbeid med BRIK-landene. Rektor Gunnar Bovim følger interessert med.
        
            (Foto: TORE OKSHOLEN)

Viser vei. Statsråd Torbjørn Røe Isaksen varsler egen strategi for universitetssamarbeid med BRIK-landene. Rektor Gunnar Bovim følger interessert med. Foto: TORE OKSHOLEN

Feiringen skjer mandag 10. november, og gratulasjonstalen holdes i Britannia Hotel.  I et jubileumsintervju med UA nylig, uttalte Nanolab-sjef Kay Gastinger at «Om 10 år har vi kanskje en nobelpris».

Senere på dagen vil kunnskapsministeren møte noen som allerede har fått nobelprisen, nemlig årets vinnere i medisin.  På Kavliinstituttet på Øya, vil nobelprisvinner May-Britt Moser og andre forskere orientere statsråden og følget hans om arbeidet for å skape et verdensledende miljø.

Torbjørn Røe Isaksen skal også holde en gjesteforelesning for studenter som tar mastergrad ved lærerutdanningen ved Høgskolen i Sør-Trøndelag (HiST). Der skal han snakke om regjeringens visjoner for fremtidens skole. I kunngjøringen om besøket heter det at han håper på friske diskusjoner og mange innspill fra studentene.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Ønsker samlet byggeprosess:

Sintef vil reise egne signalbygg samtidig med campusprosjektet

Sintef melder seg på med full kraft i NTNUs campusprosjekt. Forskningsstiftelsen løfter fram 6 større utbyggingsprosjekt som de mener må gå parallellt med byggeprosessen på Gløshaugen.

UA anmelder bok:

På jakt med Moserne      

- «Jakten på stedsansen» er populærvitenskap, der første del av ordet ikke går på bekostning av den andre, skriver Svein Inge Meland, som har anmeldt Unni Eikeseths «Jakten på stedsansen.»

Epostproblemer ved NTNU: - Fullstendig uakseptabelt

En rekke NTNU-ansatte melder om problemer med å få gjort jobben sin etter nesten to uker med massive epostproblemer.

Gjesteskribenten:

Om New Public Management i offentlig virksomhet

«Det er all grunn til en kritisk holdning til offentlige anbud,» skriver denne ukas gjesteskribent, og forteller om de fatale følgene den manglende igjenklistringen av en konvolutt fikk for en liten virksomhet i Levanger.