It-bedriftene strømmer til

Mandag 1. tirsdag 2. februar arrangeres itDagene ved NTNU for 11. år på rad. I følge arrangørene viser en rekrutterings-ivrig it-bransje overveldende interesse for å delta.

Mandag og tirsdag arrangeres itDagene ved NTNU for 11. år på rad. I følge arrangørene viser en rekrutterings-ivrig it-bransje overveldende interesse for å delta. Bak står studenter på Datateknikk og Kommunikasjonsteknologi på NTNU.

- Det er tydelig at it-bedriftene tenker langsiktig når det gjelder rekruttering, sier arrangementets leder, Thomas Normann i en pressemelding.

For første gang satses det på en egen fagdag, der ulike bedrifter bidrar med en rekke foredrag innen sikkerhet og fremtidens teknologi. Arrangørene mener både studenter og andre interesserte ved og utenfor NTNU på denne kan måten få inngående kjennskap til ny og spennende teknologi levert av noen av de fremste innovatørene innen temaene.

Standene,i Elektrobygget på Gløshaugen er åpne fra 10.00 til 16.00 begge dager. Bedrifter som tilbyr sommerjobber er Thales, Steria, Telenor, Statoil, Opera og Accenture. I sommerjobbmaraton vil enkelte bedrifter gjøre jobbintervjuer fortløpende. Se fullstendig program.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Mener NTNUs akademiske frihet blir innskrenket

NTNU får flengende kritikk av Kristian Gundersen for sin håndtering av kontroversen omkring nettstedet Resetts intervju med Øyvind Eikrem. Han får delvis følge av Anine Kierulf. Begge er kritiske til dekan Marit Reitans bruk av begrepet «ytringsansvar.»

Professor leverte bok for sent, ilagt 2250 euro i bot

En tysk psykologiprofessor er ilagt en bot på 2.250 euro for å ha levert tilbake 50 bøker til høyskolens bibliotek for sent. Saken har nå havnet i retten.

Norce-tilsette mistar millionar i pensjon

Ei gruppe tilsette i Norce protester mot den nye pensjonsordninga deira, som eldre arbeidstakarar taper pengar på.

NTNU-studenter føler seg nedprioritert av St. Olavs

En gruppe medisinstudenter sendte i september en bekymringsmelding om NTNU-studenters ugunst ved ansettelse ved St. Olavs. - Vi ansetter de best kvalifiserte søkerne, svarer St. Olavs.