Ny nettportal skal lette boligjakten

Nå er den her, NTNUs nye boligportal på nett. Den skal hjelpe nyansatte forskere og stipendiater fra inn- og utland med å finne tak over hodet.

LES MER: Boligportalen

I portalen har universitetet samlet informasjon om bolig for å gi en helhetlig og raskere oversikt over hvilke tilbud som finnes i regi av NTNU og andre aktører. Her finner du opplysninger om NTNUs boligformidling, Boligstiftelsen NTNU og SINTEF, samt Studiebyens bolighjelp.

Boligportalen inneholder også lenker som kan være nyttig for studenter som skal flytte til Trondheim.

Den engelske portalen er innrettet mot utlendinger. NTNU har en intensjon om at utenlandske nyansatte i fast eller midlertidig stilling, samt gjesteforskere som skal oppholde seg mer enn én måned ved universitetet, skal ha et tilbud om bolig når de kommer til Trondheim.

NTNU ønsker å ha et godt samarbeid med private utleiere for å dekke behovet for boliger, og er avhengige av at folk i Trondheim åpner sine hjem. De som har ledig husvære oppfordres til å ta kontakt med Studiebyen eller NTNU boligformidling vedrørende utleie av bolig både til ansatte og studenter.

LES MER: Ber om husrom

Ansatte og studenter som har ledig husvære å tilby oppfordres til å annonsere dette på Oppslagstavla, eller ta kontakt med NTNUs boligformidling eller Studiebyen.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Ytring:

Hvordan svarer SU på NFRs evaluering?

Evalueringen av den samfunnsvitenskapelige forskningen i Norge (SAMEVAL) viser at NTNUs fagmiljøer har gjort det «godt» og «meget godt», men at ingen hevdet seg helt i toppen. Hva kan vi lese ut av evalueringen, og hvordan vil vi følge opp dette ved Fakultet for samfunns- og utdanningsvitenskap?

Slutter som NTNUs kommunikasjonssjef

Christian Fossen gir seg etter 11 år som kommunikasjonssjef ved NTNU.

Fakultet skjerper regler for rus og alkoholbruk

IV-dekan Olav Bolland ved NTNU vil redusere sannsynligheten for ulykker og trakassering, og sikre et bedre arbeids- og studiemiljø gjennom en tydelig holdning til alkoholbruk.

Fikk du med deg disse sakene i UA?

Troll-bil, kontorplasser, streik og eposttrøbbel er tema i noen av de mest leste sakene i Universitetsavisa så langt i år.