Ny nettportal skal lette boligjakten

Nå er den her, NTNUs nye boligportal på nett. Den skal hjelpe nyansatte forskere og stipendiater fra inn- og utland med å finne tak over hodet.

LES MER: Boligportalen

I portalen har universitetet samlet informasjon om bolig for å gi en helhetlig og raskere oversikt over hvilke tilbud som finnes i regi av NTNU og andre aktører. Her finner du opplysninger om NTNUs boligformidling, Boligstiftelsen NTNU og SINTEF, samt Studiebyens bolighjelp.

Boligportalen inneholder også lenker som kan være nyttig for studenter som skal flytte til Trondheim.

Den engelske portalen er innrettet mot utlendinger. NTNU har en intensjon om at utenlandske nyansatte i fast eller midlertidig stilling, samt gjesteforskere som skal oppholde seg mer enn én måned ved universitetet, skal ha et tilbud om bolig når de kommer til Trondheim.

NTNU ønsker å ha et godt samarbeid med private utleiere for å dekke behovet for boliger, og er avhengige av at folk i Trondheim åpner sine hjem. De som har ledig husvære oppfordres til å ta kontakt med Studiebyen eller NTNU boligformidling vedrørende utleie av bolig både til ansatte og studenter.

LES MER: Ber om husrom

Ansatte og studenter som har ledig husvære å tilby oppfordres til å annonsere dette på Oppslagstavla, eller ta kontakt med NTNUs boligformidling eller Studiebyen.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Eg har ikkje data som hobby

«Ikkje no lenger. Eg hadde det  ein gong, for omlag førti år sidan,» skriv Lars Lundheim, som minner om at det er noko som heiter omstillingskostnader.

Kina med krass kritikk av norsk forskningsstrategi for Svalbard

Kina retter sterk kritikk mot at norske myndigheter begrenser forskningsaktiviteten på Svalbard.

Bekymring for støy og ferdsel i byggeperioden

Merete Kvidal varslet tøffe krav til entreprenørene slik at det skal bli mulig å overleve på Gløshaugen under byggeperioden.

Innbruddsyv brøt opp denne døren på jakt etter verdisaker

NTNU Vakt og service bekrefter at det har vært et innbrudd i Hovedbygget.