Ny nettportal skal lette boligjakten

Nå er den her, NTNUs nye boligportal på nett. Den skal hjelpe nyansatte forskere og stipendiater fra inn- og utland med å finne tak over hodet.

LES MER: Boligportalen

I portalen har universitetet samlet informasjon om bolig for å gi en helhetlig og raskere oversikt over hvilke tilbud som finnes i regi av NTNU og andre aktører. Her finner du opplysninger om NTNUs boligformidling, Boligstiftelsen NTNU og SINTEF, samt Studiebyens bolighjelp.

Boligportalen inneholder også lenker som kan være nyttig for studenter som skal flytte til Trondheim.

Den engelske portalen er innrettet mot utlendinger. NTNU har en intensjon om at utenlandske nyansatte i fast eller midlertidig stilling, samt gjesteforskere som skal oppholde seg mer enn én måned ved universitetet, skal ha et tilbud om bolig når de kommer til Trondheim.

NTNU ønsker å ha et godt samarbeid med private utleiere for å dekke behovet for boliger, og er avhengige av at folk i Trondheim åpner sine hjem. De som har ledig husvære oppfordres til å ta kontakt med Studiebyen eller NTNU boligformidling vedrørende utleie av bolig både til ansatte og studenter.

LES MER: Ber om husrom

Ansatte og studenter som har ledig husvære å tilby oppfordres til å annonsere dette på Oppslagstavla, eller ta kontakt med NTNUs boligformidling eller Studiebyen.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Ny rapport: 9 av 10 masterstudenter får relevant jobb

Langt de fleste som tar masterutdanning har etter få år en jobb som krever kompetansen deres. Andelen som ikke hadde trengt master varierer mellom faggruppene. 

Studenters helsedata lå åpent tilgjengelig på NTNU-nett

En tabbe førte til at studenters helsedata lå åpent tilgjengelig på NTNUs intranett i to år før man oppdaget hva som hadde skjedd.

Stort engasjement for nybygget ved Studentersamfundet

Nybyggkomiteen ved Studentersamfundet har fått inn over 1500 forslag fra medlemmer og frivillige på hvordan det nye bygget skal se ut. Torsdag kveld blir tre ferdige forslag avduket på huset.

Ytring:

Campus… men hva så?

«Også vi tapere må avslutte Campus-saken, f.eks. ved å gråte noen tårer over forsømte muligheter», skriver professor emeritus Arne b. Johansen i denne ytringen.