Ny idrettspark er klar til bruk

Gløshaugen Idrettspark står klar til bruk. Anlegget er et samarbeidsprosjektet mellom SiT og NTNUI. Målet er å blåse nytt liv i NTNUI-ernes tradisjonsrike hjemmebane, og samtidig skape en arena for trivsel og idrettsglede blant byens studenter, skriver SiT i en pressemelding.

Idrettsparken tilbyr én kunstgressbane beregnet på en rekke ballidretter, én streetbasketbane og hele fire sandvolleyballbaner med mulighet for sandhåndball. Med flombelysning frem til kl. 22.00, blir det full brukstid for anlegget også om høsten og vinteren. I tillegg framstår dalen i ny grønn drakt med den nye kunstgressbanen, til forandring fra den grå grusbanen som tidligere lå der.

Gløshaugen Idrettspark er et resultat av en lang prosess som har opphav i en langvarig studentinteresse for oppgradering av Høgskoledalen, med blant annet initiativ fra NTNUI til engasjement av Arkitekthjelpen ved NTNU – og arbeidet fortsatte med SiTs mulighetsstudie i 2008. Det har vært mange større utfordringer på veien fram til det endelige idrettsanlegget; blant annet ble påvisning av større kvikkleireforekomster i Singsaker-regionen et hinder for prosjektet. Etter godt samarbeid med NTNUI, Trondheim Kommune og NTNU ble problemet løst ved at man prosjekterte et anlegg som ikke krevde større inngrep i grunnmassene.

Åpningsarrangementet er 26. august. Planen er å arrangere fotballturnering, sandvolleyballkamper og streetbasketturnering. I tillegg har NTNUI invitert flere idrettspersonligheter til å kaste glans over det nye anlegget..

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

What's in a name? Blant prosenter og dofessorer

«Hva er det med navn? Vil «dosent» noen gang i vår bransje lukte likestilt med «professor»? Jeg tror jeg vet svaret, og er heller ikke alene om det» skriver Dag Waaler i denne ytringen.

Ytringsfrihet og ytringsansvar

La det ikke være noen tvil: NTNU skal kompromissløst forsvare ytringsfriheten og den akademiske friheten. Samtidig vil jeg minne om at god ytringskultur også handler om det enkeltes ytringsansvar, skriver Marit Reitan i denne ytringen.

Campusservice topper fremdeles statistikken over sykefravær

Avdeling for campusservice har fortsatt høyt sykefravær, men trenden er nedadgående.

- Jeg regner med dette betyr at tvangsflyttingen oppheves

Tvangsflyttingen av Kristian Steinnes var begrenset i tid ut nåværende instituttlederperiode. Når instituttlederen nå trekker seg mener han tvangsflyttingen nå må oppheves.