Best i Europa på studenttilfredshet

NTNU har vunnet prisen for Best International student satisfaction for andre år på rad.
Fjær i hatten. Internasjonal seksjon har egen stand for NTNU under årets EAIE i Praha, Tsjekkia. Her en glad Sigrid Hauge, som jobber med innkommende utvekslingsstudenter.

Fjær i hatten. Internasjonal seksjon har egen stand for NTNU under årets EAIE i Praha, Tsjekkia. Her en glad Sigrid Hauge, som jobber med innkommende utvekslingsstudenter.

Prisen deles ut på årets European Assosiation of International Education-messe. Nå har NTNU hentet hjem prisen for andre år på rad.

EAIE er Europas største konferanse på dette området.

- Dette er vi virkelig stolte av, sier leder av Internasjonal seksjon, Hilde Skeie.

Årets EAIE går av stabelen 16.-19. september og finner sted i Praha, Tsjekkia. Tema for årets EAIE konferanse er «Stepping into a new era». I fjor var det mer enn 4800 deltakere fra mer enn 90 land. Foran torsdagens mottakelse på Studyinnorway-standen, har NTNU dermed sikret seg ekstra oppmerksomhet.

Rektor Gunnar Bovim kunngjør nyheten på twitter og underskriver med #stoltrektor.

StudyPortals International Student Satisfaction Award baserer seg på bedømmelser fra tusenvis av studenter som beskriver og rangerer sine studieopplevelser. Kåringen ble gjort første gang i fjor, og fikk stor oppmerksomhet. Minimumskrav for å bli regnet med, er at minst 30 studenter ved universitetet har sagt sin mening.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Ønsker samlet byggeprosess:

Sintef vil reise egne signalbygg samtidig med campusprosjektet

Sintef melder seg på med full kraft i NTNUs campusprosjekt. Forskningsstiftelsen løfter fram 6 større utbyggingsprosjekt som de mener må gå parallellt med byggeprosessen på Gløshaugen.

UA anmelder bok:

På jakt med Moserne      

- «Jakten på stedsansen» er populærvitenskap, der første del av ordet ikke går på bekostning av den andre, skriver Svein Inge Meland, som har anmeldt Unni Eikeseths «Jakten på stedsansen.»

Epostproblemer ved NTNU: - Fullstendig uakseptabelt

En rekke NTNU-ansatte melder om problemer med å få gjort jobben sin etter nesten to uker med massive epostproblemer.

Gjesteskribenten:

Om New Public Management i offentlig virksomhet

«Det er all grunn til en kritisk holdning til offentlige anbud,» skriver denne ukas gjesteskribent, og forteller om de fatale følgene den manglende igjenklistringen av en konvolutt fikk for en liten virksomhet i Levanger.